Tuloslinkki Oy

Tuloslinkki Oy on täyden palvelun tilitoimisto, joka tarjoaa laadukkaita taloushallintopalveluita pienille ja keskisuurille yrityksille eri toimialoilta. Palvelumme kattaa kaikki yrityksen toiminnan kannalta tärkeät taloushallinnon osa-alueet.

Voit antaa meille hoidettavaksi koko taloushallinnon tai vain sen osan. Aloitusvaiheessa käymme läpi taloushallinnon toiminnot, ja sovimme työnjaon. Kokemuksesta tiedämme, että yrittäjien tarpeet vaihtelevat. Räätälöimme taloushallinnon palvelut sinulle niin, että voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Huolehdimme ja selvitämme asiat sinun puolestasi.

Käytämme töissämme pilvipalveluna moderneja Tikon ja Netvisor-ohjelmistoja. Pilvipalvelu tuo ulottuvillesi helposti kaikki toiminnot, joita tarvitset yrityksesi taloushallinnossa. Tarvitset vain normaalin internet-yhteyden, erillisiä ohjelmistoasennuksia ei tarvita. Koko kirjanpito, laskutus ja palkanlaskenta voidaan avullamme täysin sähköistää. Siirrä siis sinäkin yrityksesi taloushallinto sähköiseksi!

Aloittavan yrittäjän palvelut auttavat uusia yrittäjiä heti alusta asti. Saat meiltä tarvittavan neuvonnan esimerkiksi palkoista, vakuutuksista sekä verotuksesta. Sovimme selkeät menettelytavat, joiden ansiosta yrityksesi taloushallinto hoituu alusta lähtien oikein. Mikään asia ei ole liian pieni tai suuri kysyttäväksi.

Arvojamme ovat asiantuntemus, luotettavuus ja asiakkaan kunnioittaminen.

Olemme auktorisoitu tilitoimisto ja Taloushallintoliiton jäsen.

Tule käymään, soita tai ota yhteyttä sähköpostitse!

Tuloslinkki Oy, Lahti
Tuloslinkki Oy, Lahti
Tuloslinkki Oy, Lahti
Tuotemerkit
Tikon, Netvisor

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Tuloslinkki Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.