murupolku logo/IT-palvelut/It-palvelut Helsinki/Trade Connector Oy
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Nopea ja joustava tilaus-toimitusketjun sanomien välitys

Trade Connector tarjoaa kaiken kokoisille yrityksille nopeasti ja vaivattomasti käyttöönotettavan tilaus-toimitusketjun sähköisten sanomien välityspalvelun, jonka käyttöönoton ja kuukausittaisen käytön kustannukset ovat edulliset.

Sähköisen sanomanvälityksen palvelumme

Sähköisen EDI (Edifact/XML) sanomanvälityksen palveluvalikoimamme koostuu asiakkaillemme toimittamistamme mukautetuista käyttöönotoista sekä ohjelmistotalojen kautta pk-yrityksille toimitettavista palveluista.

Kaikkia palveluita koskevat samat edut:

- käyttöönoton nopeus ja helppous

- edulliset ja ennustettavat kustannukset

- valvottu sanomien muunnos ja välitys

- sanomien seurantapalvelu

- asiantuntemus – henkilöstöllä pitkä kokemus sähköisestä sanomanvälityksestä

- asiakaslähtöinen kotimainen palvelu

EDI (Edifact/XML) sanomanvälitys

Tarjoamme helposti skaalautuvan ja kattavan kokonaisratkaisun tilaus-toimitusketjun Edifact/XML-sanomien välitykseen asiakkaamme ja tämän kauppakumppanien välille. Rakennamme mukautetun järjestelmärajapinnan asiakkaamme sovellukseen. Välitettäviä sanomia voivat olla esim: tilaukset, tilaus/toimitusvahvistukset, lähetteet, tuoteluettelot/hinnastot, kuljetus-sanomat ja laskut

Myynti- ja ostolaskut

Edifact ja XML sanomanvälityksen lisäksi toimitamme laskutuksen kokonaisratkaisuja, jotka sisältävät myös verkkolaskujen välityksen ja paperilaskujen tulostuksen (myyntilaskut) sekä verkkolaskujen vastaanoton ja paperilaskujen skannauksen ja tulkinnan (ostolaskut).

Trade Connector Oy, Helsinki

Kokemuksia yrityksestä Trade Connector Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.