TM Savotta - Asiakaslähtöistä puunkaato- ja kantojyrsintäpalvelua!

TM Savotta Oy tarjoaa Keski-Suomen alueella luotettavaa ja ammattitaitoista puunkaato- ja kantojyrsinpalvelua. Päätoimialoinamme ovat piha- ja ongelmapuiden kaadot sekä kantojen poisto. Lisäpalveluina on tarjolla mm. runkojen ja hakkuutähteiden poiskuljetusta tai puiden jatkokäsittelyä paikan päällä esimerkiksi polttopuiksi.

Tarvittaessa suoritamme täysin maksuttoman kartoituskäynnin, jonka yhteydessä teemme arvion menetelmistä joita työn suorittaminen edellyttää. Samalla saat myös tarjouksen työn hinnasta joko tuntiveloituksen tai urakkahinnan mukaan, miten itse vain haluat!

Meihin voit tutustua myös kotisivuiltamme!

Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan sinulle sopiva ratkaisu!

Piha- ja ongelmapuiden kaato

Suunniteltaessa puunkaatoa on huomioitava monta tekijää, esimerkiksi puun kunto, ympäristössä olevat rakennukset, sähkölinjat tai muu omaisuus, joka ei saa kärsiä vahinkoja. Puun rakenne pitää myös huomioida tarkkaan (rungon kallistuma, miten oksat ovat sijoittuneet ja mikä on niiden kuorma).

Ensisijainen ja edullisin menetelmä on suora puun kaato, tämä edellyttää riittävän tilan kuitenkin. Ahtaissa paikoissa suositaan usein ns. kiipeilykaatoa jolloin runko katkaistaan osiin latvasta lähtien ja pudotetaan osa kerrallaan.

Pihapuita kaadetaan kaikkina vuodenaikoina.

Kantojyrsintä

Pihalla häiritsevät kannot poistetaan kantojyrsimen avulla. Käytössämme on ilmakumitäytteinen kantojyrsin, joka mahtuu ahtaisiin paikkoihin eikä vaurioita nurmikkoa lainkaan. Jyrsintä suoritetaan noin 10-20cm syvyyteen, minkä jälkeen kannon tilalle voi kylvää esimerkiksi uutta nurmikkoa.

Paras ajankohta kantojyrsintään on keväästä syksyyn, kun maa on sula.

TM Savotta Oy, Jyväskylä
TM Savotta Oy, Jyväskylä
TM Savotta Oy, Jyväskylä
TM Savotta Oy, Jyväskylä

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Su
Suljettu
Ma
07:00-20:00
Ti
07:00-20:00
Ke
07:00-20:00
To
07:00-20:00
Pe
07:00-20:00
La
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä TM Savotta Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.