Puunjalostusteollisuuden terät ja koneenosat Akaasta ympäri maailman

TKM TTT Finland Oy on yksi maailman johtavista raskaan puunjalostusteollisuuden terien valmistajista. Jo yli 50 vuoden ajan

olemme valmistaneet korkealaatuiset, kansainvälisetkin laatukriteerit täyttävät terät sekä koneenosat vaativiin teollisuuden käyttökohteisiin. Valmistamme teriä ja koneenosia kaikkiin puuta leikkaaviin koneisiin. Lisäksi tarjoamme tuotteisiimme liittyviä räätälöityjä huolto- ja kokonaispalveluja, joita käyttäessään asiakas saa selkeitä hyötyjä. Päätuotteitamme ovat hakun- ja lastuajanterät sekä hakun kulutusosat, vanerisorvin ja viiluhöylän terät, pyörösahanterät katkaisu- ja halkaisusahaukseen sekä kovapinnoitetut koneenosat eri laitteistoihin. Oman tuotantotoiminnan lisäksi myymme ja huollamme oman konsernin valmistamia leikkaavia teriä.

Pääasiakkaitamme ovat sahalaitokset, sellu- ja paperiteollisuus, levyteollisuus sekä alan merkittävät koneenrakentajat. Nykyisin TTT-teriä viedään vuosittain yli 35 maahan, joka on osoituksena tuotteidemme laadusta ja arvostuksesta ympäri maailman.

Tutustu toimintaamme tarkemmin kotisivuillamme ja ota yhteyttä! TTT-terät ja koneenosat ovat synonyymi laadulle & luotettavuudelle.

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu