Thv Tele- Ja Hälytysvalvonta Oy, Turku
Thv Tele- Ja Hälytysvalvonta Oy, Turku
Thv Tele- Ja Hälytysvalvonta Oy
Thv Tele- Ja Hälytysvalvonta Oy
Y-tunnus:
1731339-6

THV Turvapalvelut

THV Tele- ja Hälytysvalvonta Oy on moderni vartioimisliike, jonka päätuotteena on tekninen valvonta. Valvomossamme vastaanotetaan hälytyksiä ja turvakamerakuvaa asiakaskohteistamme koko Suomen alueelta. THV:n vartijat suorittavat hälytystoimenpiteet Turun talousalueella ja muualla Suomessa toimenpiteitä suorittavat yhteistyöyritykset.

Hälytyskeskuksemme päivystää ympäri vuorokauden ja hälytyksiin vastataan välittömästi. Päivystäjämme ohjaa ilmoitukset esimerkiksi vartijalle, huoltoyhtiölle, viranomaisille tai suoraan asiakkaalle jatkotoimenpiteitä varten.

Asiakkaamme voivat myös halutessaan jättää hälytys-, päivystys- ja kulunvalvontapalveluiden rutiinit täysin vastuullemme. Toimimme useiden yritysten hälytin- ja kulunvalvontajärjestelmien pääkäyttäjänä.

Vartiontipalvelumme voi sisältää asiakkaan tarpeen mukaan esimerkiksi ajoittaisia vartijakäyntejä, vartijan paikalle kutsuttaessa tai vaikka 24/7 paikalla valvomassa tilojen turvallisuutta ja hoitamassa erilaisia rutiinitehtäviä.

Tele-Projekti Oy on turva- ja telealan vahva projektiosaaja. Toimintaamme kuuluvat turva- ja viestintälaitteiden maahantuonti, tukkumyynti sekä järjestelmäurakointi kiinteistöihin koko Suomen alueella. Asennamme ja huollamme valvonta- ja hälytinlaitteistot ripeästi sekä autamme kaikissa järjestelmiin liittyvissä teknisissä kysymyksissä.

Lue lisää palveluistamme kotisivuillamme!

Thv Tele- Ja Hälytysvalvonta Oy, Turku
Tuotemerkit
Aiphone, Oncam, HIK, Zyxcel, Risco, Optex, Hedsam X, Osaava, Everon, Neptolux, Firescape, Prodex, Axis, Hikvision, DSC, HHL, Jablotron, Hedsam, March Networks

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
00:00-24:00
Avoinna 24/7
Ke
00:00-24:00
To
00:00-24:00
Pe
00:00-24:00
La
00:00-24:00
Su
00:00-24:00
Ma
00:00-24:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.