TechWare Finland Oy, Vantaa
TechWare Finland Oy, Vantaa

TechWare Finland Oy

TechWare Finland Oy
Y-tunnus:
2053641-9
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Techware Finland Oy on tekninen tukkukauppa, joka palvelee asiakkaitaan ammattitasoisten valvontajärjestelmien hankinnoissa. Maahantuomamme tuotteet ovat alallamme hyvin tunnettuja ja arvostettuja. Meillä kaikki tekniikat on hyvin edustettuja, jonka johdosta pystymme vastaamaan asiakkaan vaativimpiinkin tarpeisiin.

Tarjoamme asiakkaillemme laajan päämiesverkostomme tunnetut tuotemerkit sekä vahvan teknisen tuen. Ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme järjestelmien suunnittelusta oikeisiin laitevalintoihin.

Yrityksemme on vahvasti mukana asiakkaan tuotesovelluksissa osana yritysasiakkaidemme laajempaa tuotekokonaisuutta. Tämä auttaa osaltaan Suomalaisen tuotteen menestymistä kansainvälisillä markkinoilla josta olemme erityisen ylpeitä.

Vuonna 2018 haluamme olla kumppanisi turvallisuustekniikan valinnoissasi nyt ja tulevaisuudessa, joten ole rohkeasti yhteydessä niin kerromme mielellämme lisää.

TechWare Finland Oy, Vantaa
TechWare Finland Oy, Vantaa
Tuotemerkit
Planet, Panasonic, Tracer, AG Neovo, Ksenos, Santec, VTQ, SeeEyes, Videotec, OT Systems, Dallmeier, Veise, Hikvision, Eneo, Axis