Teatteri Hevosenkenkä, Espoo
Teatteri Hevosenkenkä, Espoo
Teatteri Hevosenkenkä
Teatteri Hevosenkengän Kannatusyhdistys ry
Y-tunnus:
0101332-1

Teatteristamme on vuosien saatossa kehittynyt yleisön rakastama kulttuurikeskus, jonka tarkoituksena on saada iloiset ilmeet lapsille ja lapsenmielisille! Sijaitsemme Espoossa Juhannusmäellä ja toimimme vanhassa idyllisessä teatterirakennuksessa, joka toimi aikoinaan kansakouluna.

Teatterimme on 130-paikkainen, lisäksi teatteritiloissa on viihtyisä kahvio, oma näyttelytila, Galleria Hevosenkenkä, vaihtuvine näyttelyineen. Gallerian alakerrassa on hyvät tilat säännöllisesti toimiville työpajoille ja kursseille, joita järjestetään sekä aikuisille että lapsille. Teatterin suurella piha-alueella on myös runsaasti pysäköintitilaa. Teatterin toimistolla ja lavastamolla on pihapiirissä omat rakennuksensa. Meillä on myös hyvät pysäköintitilat.

Olemme saaneet tunnettuvuutta myös valtakunnallisesti esiintymällä ulkomailla. Esiinnymme sekä suomen että ruotsin kielellä! Ole hyvä ja tutustu lisää oheisen kotisivulinkin kautta!

Under åren har våran teater utvecklats till ett kulturcenter som är älskad av publiken. Meningen är att få glada miner hos både barn och vuxna.Vi ligger i Esbo, Juhannusmäki i en gammal teaterbyggnad, som ursprungligen var en folkskola.

Vår teater har 130 platser med en trivsam café, egen utställning, Galleri Hevosenkenkä med växlande utställningar. I galleriets första våning vi har goda utrymme för workshops och kurser för vuxna samt barn.

På den stora gården finns det gott om parkeringsplatser. Kontorslokaler samt scenografers lokaler har sina egna hus på gårde.

Vi har också blivit kända i hela landet med att uppträda utomlands. Var god och besök våran hemsida!

Teatteri Hevosenkenkä, Espoo
Teatteri Hevosenkenkä, Espoo
Teatteri Hevosenkenkä, Espoo

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-15:00
Ti
08:00-15:00
Ke
08:00-15:00
To
08:00-15:00
Pe
08:00-15:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.