Varasto kaikkiin tarpeisiisi Tampereen seudulla

Jätä kaikki varastointihuolesi meidän hoidettavaksemme! Tavaratila on helppo, turvallinen ja edullinen varasto Ylöjärvellä, Tampereen läntisen ohikulkutien tuntumassa. Meiltä löydät säilytykseen ja varastointiin erikokoisia huone-, lattia- ja hyllytiloja. Tilamme ovat moderneja, siistejä ja varastointiin suunniteltuja. Soita tai ota yhteyttä kotisivujemme lomakkeella, niin kerromme lisää!

Saat myös muuttolaatikot käyttöösi veloituksetta, kun varaat varastohuoneen meiltä! Lue tarjouksistamme lisää kotisivuiltamme.

Kynnyksetön varasto helpottaa muuttoa ja kuljetusta

Tavaratila on tasalämpöinen ja siisti varasto. Lisäksi tilamme ovat kynnyksettömiä, mikä helpottaa tavaroiden kuljetusta esimerkiksi trukeilla tai kärryillä huomattavasti. Ystävällinen henkilökuntamme valvoo tavaroiden kulkua sekä auttaa ja neuvoo kaikissa varastointiin liittyvissä asioissa. Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua. Poikkea käymään tai ota yhteyttä!

Tavaratila on monipuolinen ja joustava varasto

Tarjoamme kattavasti varastointiratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Monipuolisiin palveluihimme sisältyvät muun muassa:

- Varaston vuokraus

- Nouto- ja kuljetuspalvelu

- Palvelut yrityksille

- Varastotilat

- Tavaran siirto

Olet tervetullut tutustumaan varastoomme etukäteen. Soita meille, niin varaamme sinulle ajan esittelyä varten. Voit tulla tutustumaan tiloihimme myös ilman ajanvarausta aukioloaikojemme puitteissa.

Tavaratila, Ylöjärvi
Tavaratila, Ylöjärvi
Tavaratila, Ylöjärvi
Tavaratila, Ylöjärvi

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.