TaksiPalvelu Jousmäki, Soini
TaksiPalvelu Jousmäki, Soini

TaksiPalvelu Jousmäki

TP Jousmäki Oy
Y-tunnus:
2452796-6
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Kun matkasi tarvitsee palvelua - taksi TP Jousmäki Oy

TP Jousmäki Oy on vuonna 2007 perustettu pieni perheyritys, jonka päämäärä on tuottaa asiakkaille taksi- ja tilausajopalvelua laadukkaasti, monipuolisesti ja asiakkaiden tarpeita ajatellen. Yrityksen kulmakivenä on palvelu, ja tarkoituksena tuottaa asiakkaille turvallinen ja laadukas matka, mihin se ikinä suuntautuukaan.

Tarjoamme monipuoliset taksipalvelut, joihin lukeutuvat niin normaalit taksiajot, tilausajot, KELA-taksi, paaritaksi kuin pyörätuolitaksikin. Meillä on siis valmiudet palvella laadukkaasti myös liikuntarajoitteisia asiakkaita.

Tilausajoissa asiakkaiden varattavissa on laadukas ja nykyaikainen tilausajokalusto aina 12-paikkaisesta pikkubussista aina 49-paikkaiseen turistibussiin. Suuntautuupa matka kotimaahan tai ulkomaille, olemme apunanne jo suunnitteluvaiheesta alkaen. Myös suurempien ryhmien kuljetus hoituu tarvittaessa yhteistyökumppaneidemme avustuksella.

Kun tarvitset taksia tai tilausajopalveluita, soita TP Jousmäki Oy:n kokeneille kuskeille! Lisätietoa palveluistamme löydät kotisivuiltamme.

TaksiPalvelu Jousmäki, Soini
TaksiPalvelu Jousmäki, Soini
TaksiPalvelu Jousmäki, Soini