Suunnitteletko lomareissua, joudutko työmatkalle tai pukkaako sukujuhlat tai konserttimatka, tai jokin muu, minne lemmikkiä ei voi ottaa mukaan? Eläinhoitolaani ovat tervetulleita niin koirat, kissat kuin jyrsijät. Myös ne hieman haastavammat rodut/yksilöt ja mahdollisia käytöshäiriöitä omaavat.

Hoitola on suunniteltu varta vasten hoitolatoimintaa varten ja täyttävää vaativammankin asiakkaan toiveet! Eläinhoitolani sijaitsee Turussa, vain 20 minuutin ajomatkan päässä keskustasta, maaseudun rauhassa. Voit tuoda lemmikkisi meille hoitoon mistä päin Suomea tahansa.

Täällä lemmikilläsi on aina sama, tuttu hoitaja, mikä luo turvallisuuden tunnetta ja auttaa lemmikkiäsi viihtymään hoitolassa. On myös helppo seurata hoidokin vointia ja huomata mahdolliset poikkeamat, kun suhde hoitajan ja hoidokin välillä on kiinteä.

Hoivaan pitkällä kokemuksella ja huolella kaikki nelijalkaiset ystävämme. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Voit myös kurkata kotisivuiltani lisää hoitolasta sekä minusta ja kasvateistani. Hoitola löytyy myös facebookista.

Suvimarjan Kennel, Turku
Suvimarjan Kennel, Turku

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Su
11:00-20:00
Ma
08:00-21:00
Ti
08:00-21:00
Ke
08:00-21:00
To
08:00-21:00
Pe
08:00-21:00
La
11:00-15:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Suvimarjan Kennel

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.