Suomen Itämeri-instituutti, Tampere
Suomen Itämeri-instituutti, Tampere
Suomen Itämeri-instituutti
Suomen Itämeri-instituutin säätiö sr
Y-tunnus:
1009120-9

Suomen Itämeri-instituutin rooli

Suomen Itämeri-instituutti edistää yhteistyötä muiden Itämeren alueen toimijoiden kanssa. Se on arkipäivän diplomaatti, avoin ja luotettava kumppani. Instituutti on Itämeren alueen asiantuntija ideoitaessa ja hallinnoitaessa EU-hankkeita muiden kansainvälisten toimijoiden kanssa.

Suomen Itämeri-instituutti on vuonna 1994 perustettu säätiömuotoinen kehittäjäorganisaatio, jonka tehtävä on auttaa konkreettisten yhteistyöhankkeiden käynnistymistä Itämeren piirissä. Sen tehtävä on luoda ja ylläpitää kansainvälisiä yhteistyöverkostoja ja kehittää Itämeren alueen toimintaa.

Instituutin toiminta nojaa luottamuksellisuuteen, avoimuuteen ja vahvaan erityisosaamiseen. Sen ydinosaamista ovat Itämeren alueen tuntemus ja erilaisten tarpeiden tunnistaminen. Instituutilla on monipuolinen yhteistyö- ja kontaktiverkosto sekä vahva kokemus kansainvälisistä projekteista.

Räätälöimme yhdessä projektipalvelumme tarpeitanne ja odotuksianne vastaavaksi. Tarjoamme käyttöönne kokemuksemme, asiantuntemuksemme ja laajan kansainvälisen kontaktiverkostomme.

Mikäli tarvitset tietoa EU-projekteista, hankevalmisteluista, hankinnoista, rahoituksista, asiantuntijaverkostoista tai jos sinulla on oma hankeidea, ota yhteyttä:

Esa Kokkonen

Johtaja

Puh. 050 5169111

baltic

The Baltic Institute of Finland

The Baltic Institute of Finland (BIF) is an independent network organization established in 1994 to facilitate the launch of projects within the Baltic Sea Region.

The Baltic Institute of Finland operates since 1994 as a non-profit organisation acting in the form of a foundation. Our mission is to create and enhance international cooperation networks between citizens, researchers, experts, authorities and businesses in their efforts to identify new partnerships and activities with added value.

We ensure brainstorming and managing international projects with confidentiality, transparency and a strong specialist competence. We provide strong experience and in-depth knowledge of the Baltic Sea Region cooperation and contact networks in various fields.

Looking forward to collaborating with you!

Esa Kokkonen, Director

Tel. +358-50-5169111

baltic

Suomen Itämeri-instituutti, Tampere
Suomen Itämeri-instituutti, Tampere
Suomen Itämeri-instituutti, Tampere