murupolku logo/Autohuolto/Autokorjaamo ja autohuolto Tampere/Suomen Autohuolto Oy Tampere
Suomen Autohuolto Oy Tampere
Suomen Autohuolto Oy
Y-tunnus:
2398831-4

Tunnemme autosi.

Suomen Autohuolto Oy on henkilöautojen ja hyötyajoneuvojen huoltamiseen ja korjaamiseen keskittynyt yritys. Tarjoamme asiakkaillemme helppoa ja turvallista autoilua huolehtimalla autoilijan puolesta auton kunnosta ja hyvinvoinnista. Teemme puolestasi kaikki määräaikaishuollot, nelipyöräsuuntaukset, pakokaasuanalyysit, vikadiagnoosit, ilmastointihuollot ja korjaukset. Meiltä löytyy autoosi oikeat varaosat ja lisätarvikkeet.

Suomen Autohuolto Oy:n asiakassuhteet perustuvat pitkäaikaiseen, luottamukselliseen ja avoimeen yhteistyöhön. Nykyaikaiset toimitilamme, merkkikoulutettu henkilöstömme ja kehittyneet tietojärjestelmämme tarjoavat asiakkaillemme asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua.

Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa ja Tampereella. Yrityksessämme työskentelee yli 80 autoalan ammattilaista. Toimimme Volkswagenin, Seatin, Skodan, Volvon, Mercedes-Benzin, BMW:n ja Fordin maahantuojien valtuutettuna huoltoliikkeenä ja varaosien jälleenmyyjänä. Lisäksi vauriokorjaamomme Oulussa korjaa kaikki automerkit ja toimii yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Olipa kyse autosi määräaikaishuollosta, korjauksesta, vauriokorjauksesta, takuuasioista, liikkuvuuspalvelusta, huolenpitosopimuksesta tai laadunparannuskampanjasta, voit aina kääntyä valtuutetun merkkihuoltomme puoleen!

Tervetuloa palveltavaksi!

Suomen Autohuolto Oy Tampere, Tampere
Suomen Autohuolto Oy Tampere, Tampere
Tuotemerkit
Toyota, Volvo, Volkswagen, Skoda

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Pe
08:00-17:00
Avoinna vielä 7h 38min
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-17:00
Ti
08:00-17:00
Ke
08:00-17:00
To
08:00-17:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.