STR Suomen telineratkaisut, Hämeenlinna
STR Suomen telineratkaisut, Hämeenlinna
STR Suomen telineratkaisut
Suomen Tapahtumaratkaisut Oy
Y-tunnus:
1066347-3

Telineet, sääsuojat ja ripustukset - turvallisesti, siististi ja ajallaan

STR Suomen telineratkaisut on rakennusalan ja teollisuuden luotettava yhteistyökumppani. Tarjoamme toimivat tilapäisratkaisut suuriinkin rakennusurakoihin. Olemme erikoistuneet etenkin rakennustelineiden, sääsuojien ja ripustus/nostoratkaisujen toteuttamiseen. Palveluihimme kuuluvat rakenneratkaisujen vuokraamisen lisäksi myynti, suunnittelu sekä tarkastukset. Toiminta-alueemme ulottuu Hämeenlinnasta kaikkialle Suomeen, jonka lisäksi olemme tehneet joitakin toimituksia myös Skandinaviaan ja Baltian maihin.

Palvelut

- vuokraus ja urakointi: meiltä saat tarpeitasi vastaavat rakenneratkaisut käyttöösi. Olipa kyseessä pieni tai suuri urakka, saat meiltä varmasti kestäviä ja luotettavia ratkaisuja haasteisiisi.

- maahantuonti ja myynti: maahantuomme ja myymme kestävät ja laadukkaat ratkaisut asiakkaillemme.

- suunnittelu ja kuvat: piirrämme urakointikohteistamme suunnittelukuvat ja hyväksytämme ne asiakkaalla. Näin molemmilla osapuolilla on työmaalle mentäessä selkeä käsitys siitä, mitä toimitus sisältää. Teemme suunnittelemiimme telineisiin myös asianmukaiset kantavuus- ja tuulikuormituslaskelmat.

- tarkastukset nostimiin, valjaisiin ja telineisiin: teemme nostin- ja valjastarkastuksia sekä tarvittaessa telineiden käyttöönottotarkastuksia. Kysy myös ankkurointien ja seinäkiinnikkeiden koevetoa.

STR Suomen telineratkaisut, Hämeenlinna
STR Suomen telineratkaisut, Hämeenlinna
Tuotemerkit
MJ-Gerüst, Movecat, Eschenbach

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu