Lähetä viesti
Lähetä viesti

StaffPoint - Teemme työelämän löytöjä

Mitä Sinä odotat työelämältä? Että löydät jotakin, eikö totta. Löydät tekemistä. Tulonlähteen. Merkityksen. Suunnan. Parhaat puolesi. Ratkaisun. Yhteisön. Osaat! Kasvat! Menestyt!

StaffPoint-konserni on täyden palvelun HR-talo ja vastuullinen työnantaja; yksi Suomen suurimmista. Rekrytoimme, valmennamme ja koulutamme työntekijöitä uusille urille. Työnantajille tarjoamme työn tuottavuutta parantavia HR-ratkaisuja ja -työkaluja.

Henkilöstöä MEillä on lähes 12 000, joista noin 350 työskentelee toimihenkilöinä HR-asiantuntijatehtävissä, valmentajina ja kouluttajina yli 15 paikkakunnalla Suomessa. Vuokratyöntekijämme työskentelevät eri toimialoilla asiakkaidemme palveluksessa.

Olemme hyviä tekemään työelämän löytöjä. Näemme, millaisella osaamisella työntekijä onnistuu ja millaisilla henkilöstöratkaisuilla yritys menestyy. Vuosittain tarjoamme työmahdollisuuksia kymmenille tuhansille.

HR-palvelut

HoReCa, Kauppa ja turvallisuus, Toimisto, asiakaspalvelu, myynti ja ICT, Teollisuus, rakentaminen ja logistiikka, Matkailu ja sesonki

StaffPoint Oy, Helsinki

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu