murupolku logo/Veneet/Venetarvikkeet Helsinki/Speed Boat Center Helsinki Oy
Speed Boat Center Helsinki Oy
Speed Boat Center Helsinki Oy
Y-tunnus:
2713332-1
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Veneiden myynti ja huolto

Speed Boat Center on nopeiden urheiluveneiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin erikoistunut yritys. Meiltä saat myös kattavat huolto- ja säilytyspalvelut sekä erityisesti nopeisiin veneisiin sopivia tarvikkeita ja varusteita.

Tavoitteenamme on tuoda suomalaisten vauhtiveneilijöiden ulottuville hankinta- ja käyttökustannuksiltaan kohtuuhintaisia, erittäin nopeita, mutta kuitenkin turvallisia veneitä. 

Speed Boat Center tuo maahan yksirunkoisia Phantom 20 ja 21 veneitä, kaksirunkoisia 21 Sport Catteja ja Top Cat 21:iä, sekä yksirunkoisia Kimach 450 Speed veneitä. Kaikki veneet valmistetaan käsityönä tilausten pohjalta. Veneet myydään aina CE hyväksynnän edellyttämällä varustuksella ja varustellaan tarpeen mukaan asiakkaan mieltymysten mukaisesti. Halutessaan asiakas voi asentaa uuteen veneeseen oman moottorinsa, mutta kauttamme saa myös avaimet käteen paketteja uusilla Mercury moottoreilla varustettuna.

Kun haluat asiantuntevaa, innostunutta ja innostavaa palvelua uuden vauhtiveneesi hankintaan liittyen, on osoitteesi Speed Boat Center!

Ota rohkeasti yhteyttä mielellään sähköpostitse osoitteeseen info

Speed Boat Center Helsinki Oy, Helsinki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Su
Suljettu
Ma
08:30-18:00
Ti
08:30-18:00
Ke
08:30-18:00
To
08:30-18:00
Pe
08:30-16:00
La
Suljettu
Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.