Sodankylä - Lapin tähtikunta

Sodankylä on vilkas, viihtyisä ja kehittyvä Lapin tähtikunta. Sodankylä tarjoaa kaupunkitasoiset palvelut asukkailleen ja matkailijoille sekä loistavat mahdollisuudet yritystoiminnalle. Sodankylässä sijaitsevat mm. Kevitsan ja Pahtavaaran kaivokset, Luoston ja Kakslauttasen matkailukeskukset, Urho Kekkosen ja Pyhä-Luoston upeat kansallispuistot sekä lukuisia muita matkailu- ja kulttuurinähtävyyksiä.

Tapahtumarikas kunta luonnon rikkauksilla

Sodankylästä löydät erilaisia maaperän rikkauksia, kultaa ja ametisteja, luontoäidin antimia sekä suuria erämaita. Taivaankannen ihmeistä näyttävimmät aina räiskyvistä revontulista yöttömään yöhön. Ja tietenkin Lapin kaikki kahdeksan vuodenaikaa. Kullankaivuun maailmaan pääsee tutustumaan Tankavaaran Kultamuseolla ja ametistien tarinaa kuulemaan Lampivaaran Ametistikaivoksella. Näe revontulia ympäri vuoden Revontulikodalla.

Tule kokemaan kansainvälistä tunnelmaa, paikallisia juhlia ja kaikkea siltä väliltä. Lappilainen vieraanvaraisuus on meillä jo käsite. Tallenna mukaasi muistoiksi mukavimmat maut, tavat ja tunnelmat. Täällä ei tarvitse olla toimettomana, useat aktiviteetit ja tapahtumat pitävät vireänä. Sodankylä on monelle - loma-ajan ja isommankin osan vuodesta - toinen koti.

Tervetuloa keskelle kauneinta Lappia!

Sodankylän kunta, Sodankylä
Sodankylän kunta, Sodankylä
Sodankylän kunta, Sodankylä
Sodankylän kunta, Sodankylä

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu