Smartia Oy palvelee rakentajia, remontoijia, ammattirakentajia ja yksityishenkilöitä ympäri Suomen!

Smartia on suomalainen innovatiivinen kaupan alan toimija ja asiakkaille sataprosenttisesti turvallinen ja edullinen ostospaikka, jonka toimintahistoria kantaa lähes 30 vuoden taakse. Kehitämme toimintaamme innovatiivisesti ja etsimme koko ajan parempia tapoja palvella monimuotoista asiakaskuntaamme.

Myymme rakennusmateriaaleja ja tarvikkeita ympäri Suomen.

Kenelle? Rakentajalle. Remontoijalle. Pihan varustelijalle. Ammattirakentajalle tai puuhastelijalle.

Meiltä löydät pihasaunat, mökit, huvilat, piharakennukset, autotallit, hallit ja monia muita rakennuspaketteja.

Tutustu verkkokauppaamme ja löydä sinulle paras rakennusta vaille valmis paketti!

Autotalleihin, toimitiloihin, ja halleihin voit tutustua verkkosivuillamme

Ota yhteyttä asiantuntevaan myyntipalveluumme. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä ja löytämään juuri sinulle parhaiten sopivat ratkaisut!

Verkkokauppamme

Smartia.fi -verkkokauppa on kauppa tavallisia suomalaisia asiakkaita ja heidän tarpeitaan varten. Mukavat myyjämme tekevät paljon kauppaa verkkosivun innoittamana myös puhelimessa. Myyjät suunnittelevat asioita yhdessä asiakkaiden kanssa ja etsivät heille parhaan tuoteratkaisun.

Smartia.fi -verkkokauppa tarjoaa rajoitetun, mutta tarkkaan harkitun valikoiman parhaita merkkituotteita sekä lisääntyvän valikoiman erilaisia laadukkaita oman maahantuonnin tuotteita.

Hyvät rahoitusmahdollisuudet mahdollistavat sen, ettei kaikkia haaveita tarvitse säästää eläkepäiviin. Haluamallasi kuukausimaksuerällä teet isotkin hankinnat mahdolliseksi! Tutustu Smartia Kertaluotto tai Klarna Tili -osamaksumahdollisuuksiin Maksutavat-sivullamme.

Useista muista verkkokaupoista poiketen me haluamme kuulla asiakkaistamme. Rakentajat, remontoijat, talon laajentajat ja pihan varustelijat ovat tyypillisiä asiakkaitamme. Kerro meille hankkeestasi, niin autamme Sinua. Yhdessä haastavatkin hankkeet hoituvat helpommin!

Laskemme mielellämme myös tarjouksia laajemmista rakennuskohteista kuten halleista, autotalleista ja muista piharakennuksista ja omakotitalon tarvikkeista. Asiantuntevien myyjiemme ja laajan taustaorganisaatiomme osaaminen on asiakkaidemme hyödynnettävissä. Tästä meitä on kiitelty.

Smartia rakennus

Oletko rakentamassa autotallia, hallia tai yrityksellesi uutta toimitilaa? Lupaamme aina kustannustehokkaan toteutuksen.

Autotallit

Rakentaminen kanssamme onnistuu helposti, vaikka et olisi rakentamisen ammattilainen. Yhdessä ammattilaisen kanssa mietityt toteutusratkaisut varmistavat rakennuksen käytännöllisyyden ja mahdollisen kustannustehokkaan toteutuksen.

Joustavan PRE-CUT rakennustapamme ansiosta saat juuri toiveidesi mukaisen autotallirakennuksen. Useimmat asiakkaamme rakentavat tallin itse tai toteuttavat sen tutun kirvesmiehen tekemänä.

Hallit

Inspiroidu valmismalleistamme ja pyydä nettotarjous juuri sinun toiveidesi mukaisesta hallista. Suunnitellaan sinulle juuri oikeanlainen ratkaisu. Voit osallistua rakennushankkeeseen itse sen verran kuin haluat ja jättää loput meidän tehtäväksemme.

Kerro meille millaista hallitilaa tarvitset, niin ammattilaistemme kanssa yhteistyössä hallihankkeesi lähtee liikkeelle mukavasti. Jo pelkän ruutupaperiluonnoksen avulla saamme hankkeen nopeasti alkuun.

Toimitilat

Raikasilmeinen ja siisti toimitila on aina viesti asiakkaallesi ja se on investointi parempaan tulevaisuuteen. Onko sinulla virtaa ja aikaa toimia aktiivisesti toimitilan rakentamishankkeessa ja säästää samalla paljon.

Sellainen toimintamalli sopii meille mainiosti. Kerro mitä tarvitset, niin me autamme hankkeesi liikkeelle. Tuomme mukaan rakentamisen ammattitaidon sekä kasaamme oikeat toimijat.

Smartia Oy, Oulu
Smartia Oy, Oulu
Smartia Oy, Oulu
Smartia Oy, Oulu
Smartia Oy, Oulu

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Verkkokauppa auki 24/7
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Smartia Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.