Lähetä viesti
Lähetä viesti

Kirkkaasti parempaa valomainospalvelua Ota yhteyttä!

Slamcon Oy palvelee siellä missä sinäkin.

Valomainokset opastavat perille ja luovat mielikuvan yrityksestä. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme näkymään kirkkaasti paremmin avaimet käteen periaatteella. Olkoon tarpeesi iso tai pieni, suhtaudumme siihen yhtä intohimoisesti. Palvelemme kaikissa valomainoksiin liittyvissä tarpeissa värivalinnoista sopivan tekniikan valintaan. Projekteihin voidaan sisällyttää myös laajempi yritysilmeen ehostus aina logosuunnittelusta mainosteippauksiin. Meiltä saat mm. LED-valomainokset, valomainosten LED-modernisoinnit, valo-opasteet, asennukset, huollot, mainosteippaukset sekä yritysilmeen suunnittelun ja toteutuksen.

Olemme Suomen yrittäjien jäsenyritys. Vastuullinen valoviestintä on meille sydämenasia. Toimintamme noudattaa tarkkaan paitsi lakeja ja määräyksiä myös eettisiä periaatteita. Tästä osoituksena kuulumme Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettavat kumppanit ohjelmaan.

Palvelemme sinua nopeasti, joustavasti ja tunnollisesti ympäri Suomen. Ota yhteyttä!

Kirkkaasti parempaa valomainospalvelua

Slamcon Oy on perustettu vuonna 2010.

Alalla pitkään olleet kaverukset huomasivat, että yritykset tarvitsevat parempaa palvelua nopeammin, joustavammin ja tunnollisemmin, joten päättivät perustaa oman valomainosfirman.

Toiminta lähti nopeasti käyntiin ja palkkasimme entisestään tuttuja alan ammattilaisia joukkoomme.

Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme näkymään kirkkaasti paremmin avaimet käteen periaatteella. Kaikki lähti hyvin pienestä. Nyt meillä on yli 500 tyytyväistä asiakasta ja toiminta kehittyy jatkuvasti. Hieman paremmin joka päivä on mottomme. Yhteinen tekijä on intohimo palvella asiakasta.

Slamcon Oy, Kerava
Slamcon Oy, Kerava
Slamcon Oy, Kerava
Slamcon Oy, Kerava
Slamcon Oy, Kerava
Slamcon Oy, Kerava
Slamcon Oy, Kerava
Slamcon Oy, Kerava
Slamcon Oy, Kerava
Slamcon Oy, Kerava

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.