Lähetä viesti
Lähetä viesti

SKJ Systems - Kassajärjestelmät moneen tarkoitukseen

SKJ Systems Oy on suomalainen kassajärjestelmiä valmistava ohjelmistotalo, jonka päätuotteita ovat Jeemly ja Flowvy ohjelmistoratkaisut. Ohjelmistoon on saumattomasti liitettävissä myös B2C- ja B2B-verkkokauppa.

Ohjelmistoa on toimitettu yli 3700 kappaletta useille eri toimialoille. Pienimmillään kassaratkaisumme korvaa perinteisen kassakoneen, mutta sama ohjelmisto on käytössä myös usean toimipaikan ketjuilla. 

Kassapisteissä käytämme Toshiban kassa- ja oheislaitteita, joilla on jopa viiden vuoden veloitukseton OnSite-takuu. Ohjelmistomme on käytettävissä myös asiakkaan omilla Windows tietokoneilla tai tableteilla. Pääsääntöisesti kassaratkaisumme asennetaan paikallisesti toimipaikan sisäverkkoon, jolloin kassatoiminnot hoituvat varmasti ja vikasietoisesti internetyhteydestä välittämättä. Luonnollisesti ohjelmistomme toimii myös virtuaalipalvelimella ns. pilvipalveluna.

Toimimme paikallisesti lähellä asiakkaitamme, maanlaajuisen kumppaniverkostomme avulla.

Tarjoamme ratkaisuja jotka helpottavat työtä ja parantavat asiakaspalvelua, joten ne maksavat itsensä moninkertaisena takaisin.

Tuotteemme

Jeemly on ketterä, kevyt ja käyttövalmis kassavirtaratkaisu. Jeemly soveltuu erityisen hyvin kokonaisvaltaiseksi kassavirran hallinnan ratkaisuksi aloittaville yrittäjille sekä kasvaville ja kehittyville pk-yrityksille. Se on ominaisuuksiltaan edistyksellinen ja liiketoimintaan mukautuva ratkaisu myymälä- ja ravintolaympäristöissä ja joustava myös tapahtumien, pop-up-myymälöiden sekä muiden ketteryyttä vaativien tilanteiden ja toimintojen kassaratkaisuna. Flowvy on monikanavainen kassavirtaratkaisu vaativaan liiketoimintaan. Flowvyn avulla hallinnoit ja kasvatat liiketoimintasi kassavirtaa niin fyysisessä kuin digitaalisessa ympäristössä. Sen modulaarinen rakenne mahdollistaa parhaan mahdollisen sopivuuden kaikille toimialoille ja liiketoimintamalleille.  Siksi Flowvy on kaikki, mitä tarvitset kauppa-, ravintola-, ketju- tai tukkuliike-toiminnan kassavirran tehokkaaseen kasvattamiseen.

SKJ Systems Ltd Oy, Helsinki
SKJ Systems Ltd Oy, Helsinki
SKJ Systems Ltd Oy, Helsinki
SKJ Systems Ltd Oy, Helsinki
SKJ Systems Ltd Oy, Helsinki
SKJ Systems Ltd Oy, Helsinki
Tuotemerkit
Jeemly by SKJ®, Flowvy by SKJ®

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.