murupolku logo/Kodintekniikka/Ilmastointilaite Tampere/Sisäilmalähetti Oy / Sandbox Group

Sisäilmalähetti - innovatiivisia siaäilma-alan ratkaisuja

Sisäilmalähetti Oy on erikoistunut tilojen ja tilankäyttäjien väliaikaiseen suojaamiseen kohteissa, joissa on todettu sisäilmahaaste. Suojaamme rakennusten tilankäyttäjät ja mahdollistamme tilojen käytön ennen korjaustoimenpiteitä. Suojaamispalvelumme sisältää ilmanpuhdistimien lisäksi reaaliaikaisen raportoinnin sekä kohdeviestinnän aina kartoitusvaiheesta suojaamistoimien päättymiseen

Sisäolosuhteiden seurantapalvelumme avulla taas saat ajantasaisen ja helposti ymmärrettävän tilannekuvan kiinteistöjen sisäolosuhteista.

Yhdistämällä asiakaskokemuksen kehittämisen ja alan viimeisimmän teknologian mahdollistamme sisäilma-alan innovatiivisimmat ratkaisut.

Sisäilmalähetti Oy on toiminut valtakunnallisesti jo vuodesta 2005 saakka, ja on osa Sandbox Groupia yhdessä tuotekehityksestä vastaavan Alme Solutions Oy:n kanssa.

Sisäilmalähetti Oy / Sandbox Group, Tampere
Sisäilmalähetti Oy / Sandbox Group, Tampere
Sisäilmalähetti Oy / Sandbox Group, Tampere
Sisäilmalähetti Oy / Sandbox Group, Tampere
Tuotemerkit
icleen, IQAir

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
09:00-16:00
Ti
09:00-16:00
Ke
09:00-16:00
To
09:00-16:00
Pe
09:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Sisäilmalähetti Oy / Sandbox Group

piilota/avaa sisältö
0.5
 / 5
(1)
KARI
30.04.2020
Huolto ei korjannut vikaa, syy ammattitaidottomuus ja kokemattomuus?
TEY-780 1. Autosta kuului takaosasta klapinaa ja kolinaa (oik. puoli korjattu ennemmin? ja vas. puoli jatkoi kolinaa), ei löydetty syytä huollossa, itse tutkin pohjaa ja huomasin takaa lehtijousen etupuolelta puuttuu vaimenninkumit molemmin puolin. LAITOIN NE JA KOLINAT LOPPUIVAT. 2. Vas. puoli etujarru hirtti kiinni ja lämpeni kovasti. Käytin huollossa ja herkistivät(kö), seuraava viikonloppu taas hirtti kiinni. Joten korjasin itse kotona JARRUVIAN, liekö huollossa tehty mitään. Raha kyllä kelpaa mutta KUNTOON EI SAADA! OLISITTE SEURAAVALLA KERRALLA VARMAANKIN VAIHDATTANEET JARRUSATULAT JA NEHÄN MAKSAA ENEMMÄN JA ENEMMÄN RAHAA FIRMALLE. Pääkaupunkiseudulla on useita tällaisia autokorjaamoita, kun pyytää tekemään katsastushuollon , NIIN AUTO EI KUITENKAAN MENE LÄPI KATSASTUKSESTA!!!!!!!!!!!