murupolku logo/Mainonta/Videotuotanto Helsinki/Silent Paprika Films Oy
Silent Paprika Films Oy
Silent Paprika Films Oy
Y-tunnus:
2283518-0

Luova Videotuotantoyhtiö & Ohjaajakollektiivi

Silent Paprika Films on vuodesta 2009 asti toiminut luova tuotantoyhtiö, jonka kantavina voimina toimivat luovuus sekä intohimo elokuvien tekemiseen. Yhtiön keskiössä toimivat perustajat Samuel Häkkinen ja Henna Välkky, jotka myös ohjaavat useimmat tuotannot. Lisäksi ympärillä on iso verkosto luovia tekijöitä kuvaajista, animaattoreista, graafikoista ja säveltäjistä näyttelijöihin ja muihin alan ammattilaisiin.

Silent Paprika Films on tuottanut lukuisia kansainvälisiä elokuvafestivaaleja kiertäneitä lyhytelokuvia, miljoonia katseluita internetissä saavuttaneita musiikkivideoita sekä mainosfilmejä asiakkaille kuten TBWA Helsinki, DDB, Telia, Neste ja Nissan.

Henna Välkky ja Samuel Häkkinen on helsinkiläinen ohjaajaduo, joiden vahvuutena on tummanpuhuvan elokuvallinen ja visuaalisesti kokeellinen, tyylitelty sisältö.

Viimeisen kymmenen vuoden ajan he ovat ohjanneet lukuisia mainoksia, musiikkivideoita sekä lyhytelokuvia yhdessä ja erikseen.

He muodostavat dynaamisen tiimin sparraten toisiaan rikkomaan luovuutensa rajoja ja näkemään asioita myös uusista perspektiiveistä.

Asiakkailta he ovat saaneet kiitosta paitsi laadukkaasta jäljestä, myös positiivisesta työilmapiiristä.

Silent Paprika Films Oy, Helsinki