Safire-lämmittimien valmistus perustuu yli 30 vuoden aikana hankittuun suunnittelu- ja valmistuskokemukseen. Safire-tuotteita on kehitetty jatkuvasti lämmitinkäyttäjien toivomusten mukaisesti.

Teemme jatkuvasti tuotekehittelyä ja kierrämme messuilla, joten niistä voit pysyä ajantasalla lukemalla facebook- sekä kotisivujamme

Jos etsit helppoa ratkaisua mökin tai veneen lämmittämiseen, niin olet oikeassa paikassa.

Kysy meiltä lisää, juuri sinulle sopivan ratkaisun löytämiseksi!

Venelämmittimet

Safiren venelämmittimet ovat laadukkaista materiaalista valmistettuja lämmittimiä. Kaikissa lämmittimissä on hiiliharjaton moottori, mikä takaa hiljaisen ja tasaisen käyttöäänen, pitkällä kestoiällä. Elektroninen termostaatti ohjaa automaattisesti tarvittavan lämpötehon portaattomasti. Lämmittimet ovat helppokäyttöisiä sekä lisäksi helposti asennettavia. Laitteen pystyy myös huoltamaan edullisesti itse.

Mökkilämmittimet

Safire mökkilämmittimet tuovat kodin mukavuuden mökillesi. Ne antavat tasaista kuivaa lämpöä, portaattomasti säätyen. Voit käyttää huoletta muita lämmönlähteitä, takkaa tai uunia - Safiren automatiikka huolehtii siitä, että mökkiä lämmitetään vain tarvittava määrä. Safiren palokaasut johdetaan ulos joko hormia pitkin tai erittäin nerokkaalla - vain yhden n. 90 mm reiän vaativalla seinäläpiviennillä. Palotapahtuma tapahtuu turvallisesti ja valvotusti laitteen sisällä ja mökkiin jää vain tasainen kuiva lämpö.

Jälleenmyyjät

Tarkista lähin jälleenmyyjäsi ja käy tutustumassa tuotteisiimme myös suoraan myymälöissä!

SF-Lämmitin Oy, Turku
SF-Lämmitin Oy, Turku
SF-Lämmitin Oy, Turku
SF-Lämmitin Oy, Turku
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.