Lähetä viesti
Lähetä viesti

Markkinointitoimisto Helsingissä

Olemme luova talo, jonka tehtävänä on luoda arvoa niin yrityksille, brändeille kuin ihmisille.

Maailmamme täyttyy turhista viesteistä. Spämmi ja muu merkityksetön kohina häiritsee arkeamme. Asioiden väittäminen ei luo arvoa markkinoilla, jotka ovat muuttuneet avoimiksi keskusteluiksi. Vain teot luovat merkitystä.

Meidän tarkoituksemme on tehdä asioita, joista ihmiset välittävät. Kehitämme uusia, vaikuttavia kokonaisuuksia, jotka luovat arvoa sekä asiakkaille että heidän yleisöilleen. Kutsumme tätä jokapäiväiseksi työksi, jolla on tarkoitus.

Talon voi rakentaa soittamalla yhden puhelun. Me uskomme, että saman pitäisi olla mahdollista brändin rakentamisessa.

Digitalisaatio murtaa markkinoinnin vanhat siilot. Ei ole enää mainontaa, viestintää, digitaalista markkinointia ja analytiikkaa. On vain toimiva kokonaisuus. Vastaavasti on vain kahdenlaisia brändejä: niitä joita johdetaan ja niitä joita ei johdeta. Johtaminen on helpointa kun kaiken tarvittavan saa yhdeltä luukulta.

Palvelumme kattavat mm. strategian, designin, viestinnän, konseptoinnin, sisällön, tuotannon, markkinoinnin automatisoinnin ja analytiikan. Toimimme tiiviissä yhteistyössä tuloksien mittaukseen erikoistuneen Quru:n, Mediatoimisto Voiton sekä markkinoinnin automaatioon erikoistuneen IDBBN:n kanssa. Kansainvälisesti SEK:in verkostot pohjautuvat osaomistuksen kautta WPP-konserniin kuuluvaan maineikkaiseen GREY-markkinointitoimistoketjuun. Toimimme myös viestintätoimistoketju Cohn+Wolfe:n sekä digitaaliseen palvelusuunnitteluun erikoistuneen Possible-ketjun Suomen edustajana.

SEK, Helsinki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu