SEK, Helsinki
SEK, Helsinki
SEK
Oy SEK Ab
Y-tunnus:
0115535-4
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Markkinointitoimisto Helsingissä

Olemme luova talo, jonka tehtävänä on luoda arvoa niin yrityksille, brändeille kuin ihmisille.

Maailmamme täyttyy turhista viesteistä. Spämmi ja muu merkityksetön kohina häiritsee arkeamme. Asioiden väittäminen ei luo arvoa markkinoilla, jotka ovat muuttuneet avoimiksi keskusteluiksi. Vain teot luovat merkitystä.

Meidän tarkoituksemme on tehdä asioita, joista ihmiset välittävät. Kehitämme uusia, vaikuttavia kokonaisuuksia, jotka luovat arvoa sekä asiakkaille että heidän yleisöilleen. Kutsumme tätä jokapäiväiseksi työksi, jolla on tarkoitus.

Talon voi rakentaa soittamalla yhden puhelun. Me uskomme, että saman pitäisi olla mahdollista brändin rakentamisessa.

Digitalisaatio murtaa markkinoinnin vanhat siilot. Ei ole enää mainontaa, viestintää, digitaalista markkinointia ja analytiikkaa. On vain toimiva kokonaisuus. Vastaavasti on vain kahdenlaisia brändejä: niitä joita johdetaan ja niitä joita ei johdeta. Johtaminen on helpointa kun kaiken tarvittavan saa yhdeltä luukulta.

Palvelumme kattavat mm. strategian, designin, viestinnän, konseptoinnin, sisällön, tuotannon, markkinoinnin automatisoinnin ja analytiikan. Toimimme tiiviissä yhteistyössä tuloksien mittaukseen erikoistuneen Quru:n, Mediatoimisto Voitonsekä markkinoinnin automaatioon erikoistuneen IDBBN:n kanssa.

Kansainvälisesti SEK:in verkostot pohjautuvat osaomistuksen kautta WPP-konserniin kuuluvaan maineikkaiseen GREY-markkinointitoimistoketjuun. Toimimme myös viestintätoimistoketju Cohn+Wolfe:n sekä digitaaliseen palvelusuunnitteluun erikoistuneen Possible-ketjun Suomen edustajana.

SEK, Helsinki
SEK, Helsinki
SEK, Helsinki
SEK, Helsinki
SEK, Helsinki
SEK, Helsinki
SEK, Helsinki
SEK, Helsinki
SEK, Helsinki
SEK, Helsinki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

To
08:00-16:30
Avoinna vielä 19min
Pe
08:00-16:30
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-17:00
Ti
08:00-16:30
Ke
08:00-16:30
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.