Savon Kuljetus Oy, Joensuu
Savon Kuljetus Oy, Joensuu
Savon Kuljetus Oy
Savon Kuljetus Oy
Y-tunnus:
0171337-9

Savon Kuljetus Oy

Savon Kuljetus Oy myy ja jalostaa kiviaineksia sekä tarjoaa kuljetuspalveluja sekä maanrakennus- ja murskausurakointia. Yritys on palvellut asiakkaitaan jo yli 50 vuoden ajan.

Yritys perustettiin vuonna 1961 nimellä Pohjois-Karjalan läänin Autotilauskeskus Oy. Vuonna 1997 yhtiö liittyi valtakunnalliseen yksityisten kuljetusyrittäjien KTK-ketjuun. Tuolloin yhtiön nimeksi tuli Pohjois-Karjalan KTK Oy. Vuoden 2019 alusta Pohjois-Karjalan KTK Oy sulautui Savon Kuljetus Oy:öön.

Ota yhteyttä!

Merkittävä työllistäjä

Maarakennusalan kokonaisurakointi aloitettiin 1980-luvun alussa. Savon Kuljetus Oy:n omaan konekantaan kuuluu muun muassa kaivinkoneita, pyöräkuormaajia, tiehöylä, jyrä ja telapuskutraktori. Työntekijöitä yhtiössä on noin 24.

Aktiivisia osakasautoilijoita on viitisenkymmentä. Osakkailla on autoja lähes joka lähtöön: maansiirtoon ja kiviaineskuljetuksiin, vaihtolava- ja nosturikuljetuksiin, asfalttimassan ajoon, auraukseen ja hiekoitukseen. Oman henkilökunnan ja koneiden lisäksi yritys työllistää urakoissaan alan muita toimijoita, kuten autoilijoita ja aliurakoitsijoita.

Omat sora-alueet

Yhtiöllä on useita sora-alueita kattavasti ympäri Pohjois-Karjalaa. Oma kiviainesten murskaus- ja seulontatoiminta aloitettiin jo 1970-luvulla. Käytössä on yksi murskausasema. Kiviainestuotanto on liitetty Inspecta Sertifiointi Oy:n valvontaan heinäkuussa 2006.

Kekkilä -yhteistyö

Joensuun talousalueella Savon Kuljetus Oy toimittaa muhevaa kalkittua ja lannoitettua Kekkilä-multaa. Yhteistyö Kekkilän kanssa on jatkunut jo useamman vuoden ajan.

Savon Kuljetus Oy, Joensuu
Savon Kuljetus Oy, Joensuu
Savon Kuljetus Oy, Joensuu

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
07:00-16:00
To
07:00-16:00
Pe
07:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
07:00-16:00
Ti
07:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.