Lähetä viesti
Lähetä viesti

Turvallisuus työnämme - jo vuodesta 1989

Olemme turvallisuusalan yritys, joka on aloittanut toimintansa jo vuonna 1989. Toimimme tällä hetkellä länsi-lapin alueella ja meillä on kiinteät myymälä ja huoltotilat Kemissä ja Torniossa. Palveluitamme ovat mm. käsisammuttimien, palopostien, väestönsuojien huolto ja tarkastuspalvelua sekä näihin liittyvien tarvikkeiden ja varusteiden myynti. Palvelemme myöskin pelastusalalla eri yhteisöjä, järjestämme erilaisia koulutuspalveluja sekä teemme kiinteistöjen pelastussuunnitelmia. Meiltä kannattaa kysyä esimerkiksi taloyhtiön henkilöstön turvallisuuskoulutuksia joita räätälöimme tarpeidenne mukaan.

Sammutinhuoltoliikkeen toiminta edellyttää pätevöitynyttä käsisammutinhuoltoliikkeen vastuuhenkilöä joita koulutetaan Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) toimesta vuosittain Helsingissä. Huoltoliikkeiden toiminta on Turvallisuus ja kemikaaliviraston (TUKES) sekä pelastusalan viranomaisten valvomaa ja TUKES pitää yllä luetteloa Käsisammutinhuoltoliikkeistä sekä pätevöityneistä käsisammutinhuoltajista.

Sammutinhuolto Redi Oy, Tornio
Sammutinhuolto Redi Oy, Tornio
Sammutinhuolto Redi Oy, Tornio
Tuotemerkit
VSS -väestönsuoja tarkastus, SoSter -turvakorttikoulutus, Tulityökorttikoulutus, As1 -alkusammutuskorttikoulutus, Pelsu pelastussuunnitelma, Suomen Turvakauppa, Housegard, Bristol, Honeywell, Presto

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu