Salmeri Oy, Uusikaupunki
Salmeri Oy, Uusikaupunki
Salmeri Oy
Venetelakka Salmeri Oy
Y-tunnus:
1813407-4

Tervetuloa venetelakka Salmerille!

Salmeri on riittävän suuri venetelakka täyttääkseen vaativankin asiakkaan toivomukset ja sopivan pieni palvellakseen henkilökohtaisesti jokaista veneilijää. Sijaitsemme lounaisrannikolla Uudenkaupungin tuloväylän varrella ja palvelemme ympärivuotisesti niin vapaa-ajalla kuin ammatikseen merellä liikkuvia. Meiltä myös polttoainetta korttiautomaatista ympäri vuorokauden!

Telakointi

Pienvenetelakaltamme telakointi veneellesi sekä turvallinen talvisäilytys tai purjehduskauden aikana tarvittavat korjaustelakoinnit. Ammattitaitoisen henkilökuntamme turvin veneesi nostot ja laskut tapahtuvat turvallisesti ja tarkoituksenmukaista kalustoa käyttäen. Telakoitavilla veneillä tulee olla voimassa oleva vakuutus. Sovittaessa teemme myös kaikki runko-, sisustus- ja moottorityöt sekä toimitamme tarvittavat tarvikkeet.

veneiden talvisäilytys

Salmerilta veneiden talvisäilytys ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella! Salmerilla voit säilyttää venettäsi lämpimässä hallissa, kylmässä kaarihallissa tai alueellamme itse peitettynä, mikä vain teille sopii parhaiten! Ammattitaitoisen henkilökuntamme turvin veneesi nostot ja laskut tapahtuvat turvallisesti ja tarkoituksenmukaista kalustoa käyttäen.

Vierasvenesatama

Vierasveneille tarjoamme rauhallisen ja turvallisen sähkö- sekä vesipistein varustetun satamapaikan telakkaympäristössä. Satamassamme käytettävissäsi ovat kahvio, wc- ja suihkutilat, pesukone, uimakelpoinen vesi sekä kaikki veneesi tarvitsemat palvelut. Meillä voit turvallisesti jättää veneesi satamaamme myös pidemmäksi aikaa. Vierasveneilijöille on tarjolla myös 24 tunnin polttoaineasema, ilmainen septityhjennysasema, monipuolinen venetarvikemyymälä.

Veneiden huollot ja korjaukset

Säännöllisellä huollolla varmistat veneesi toimivuuden käyttökaudella. Meiltä saat muun muassa moottoreiden ja järjestelmien kausihuollot sekä laajemmat korjaukset ja kunnostukset. Lisäksi tarjoamme antifouling maalaukset. Myös erilaiset vauriokorjaukset, esim. kiville- tai karilleajot ja moottorivauriot. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä venekorjaamo. Vakuutusyhtiöt asettavat nykyään melko tiukat vaatimukset venekorjauksen edellyttämille laitteille.

Myymälästä saat mm.

- Poltto ja voiteluaineet

- Nestekaasut

- Muut veneesi tarvitsemat tuotteet ja tarvikkeet

- Perämoottorit

+ Kaikkea muuta soita ja kysy lisää!

Salmeri Oy, Uusikaupunki
Salmeri Oy, Uusikaupunki
Salmeri Oy, Uusikaupunki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.