Puhdasta tulee!

Sakupe Oy tuottaa toimivaa ja turvallista tekstiilihuoltoa yrityksille ja yhteisöille. Toimipisteemme sijaitsevat Siilinjärvellä, Jyväskylässä ja Joensuussa.

Pesemme ja huollamme päivittäin noin 40 000 kiloa ja vuosittain noin 10 miljoonaa kiloa tekstiilejä. Vuokraamme työ- ja potilasvaatteita sekä liinavaatteita ja siivoustekstiilejä. Suunnittelemme ja valmistamme asiakkaille tilauksesta omia yksilöllisiä työvaatemallistoja.

Toimimme Pohjois-Savon, Keski-Suomen, Pohjois-Karjalan, Pirkanmaan ja Itä-Savon alueella. Kuulumme valtakunnalliseen Puhdaspalvelu Fi Oy -pesulaketjuun, jonka kautta palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti.

Yksilöllistä kokonaispalvelua

Pesemme ja huollamme tekstiilit nykyaikaisilla menetelmillä ja laitteilla, jolloin hygieeninen laatu ja prosessin ympäristöystävällisyys säilyvät korkeatasoisina. Teemme jokaisen asiakkaan kanssa yksilöllisen kartoituksen tekstiili- ja työvaatetarpeista. Vuokratekstiilejämme käyttämällä asiakas säästää tekstiilihuollon kokonaiskustannuksissa. Valmistamme tilauksesta yksilöllisiä työasumallistoja ja suunnittelemme ne yhdessä asiakkaan kanssa.

Luontoa kunnioittaen

Sakupe Oy on sitoutunut ottamaan huomioon toiminnan ympäristövaikutukset tuotanto- ja palveluprosesseja suunniteltaessa sekä täyttämään lakien ja asetusten vaatimukset kaikessa toiminnassaan. Ympäristömyötäinen toimintatapa on integroitu laadun- ja hygienianhallintajärjestelmään kiinteäksi osaksi normaalia päivittäistä toimintaamme.

Sakupe Oy, Joensuu
Sakupe Oy, Joensuu

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu