Sähkö- ja teleasennukset Turun Seudulla ja Uudessakaupungissa

Olemme turkulainen sähköalan yritys. Palvelemme nyt Turun seudun lisäksi myös Uudessakaupungissa. Uudenkaupungin alueella toimii paikallinen vastuuhenkilö.

Tarjoamme sähköasennuspalveluita uudis- ja saneerauskohteissa, sekä huolto- ja kunnossapitotöitä yrityksille, yksityisille, rakennusliikkeille sekä talo- ja huoltoyhtiöille. Akuutteihin sähkövikoihin pyrimme reagoimaan välittömästi. Tilavasta keikka-autosta löytyy yleisimmät sähkötarvikkeet ja työkalut. Työt valmistuvat nopeammin, ilman turhia tukkukäyntejä. Kuulumme Elfin ketjuun.

Palveluihimme kuuluvat mm.

- Sähköasennukset uudisrakennuksissa sekä korjaus- ja saneerauskohteissa

- Sähkösuunnittelu

- KNX-älytalojärjestelmät

- Aurinkosähkö/paneelijärjestelmät

- Antenni- ja teleasennukset

- Swegon Ilto/Casa ilmanvaihtolaitteiden huolto

Elfin ketju

Ammattilaisen kanssa asiointi on aina edullisinta. Joka alalla on asiantuntijansa. Sähköhommissa se on Elfin. Elfin-asiantuntijan kanssa löydät helposti sinulle sopivimman ratkaisun, olipa kyseessä iso tai pieni sähköurakka. Kokenut ammattilainen tuntee alan säännökset ja tietää millainen ratkaisu on turvallisin, taloudellisin ja kestävin vuosiksi eteenpäin.

KNX-järjestelmä

Olemme sertifioitu KNX-partner urakoitsijayritys. Meiltä KNX-älytalojärjestelmät asennustöistä järjestelmän ohjelmointiin. KNX-järjestelmä voidaan asentaa niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin. KNX on kansainvälisesti standartoitu kiinteistöautomaatiojärjestelmä, jota asennetaan asuin- ja liikerakennuksiin ympäri maailman. KNX-järjestelmällä voidaan ohjata mm. valaistusta, lämmitystä, jäähdytystä, ilmastointia, palo- ja murtohälytystä, äänentoisto- ja kuvajärjestelmiä, kodinkoneita sekä verhoja- ja markiiseja.

SähköRex Oy, Turku
SähköRex Oy, Turku
SähköRex Oy, Turku
SähköRex Oy, Turku
SähköRex Oy, Turku

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
08:00-16:00
Avoinna vielä 2min
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä SähköRex Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.