Sähköasennus Ristimäki Oy, Masku
Sähköasennus Ristimäki Oy, Masku
Sähköasennus Ristimäki Oy
Sähköasennus Ristimäki Oy
Y-tunnus:
1034062-3

Ammattitaitoista sähköurakointia

Sähköasennus Ristimäki Oy on tehnyt onnistuneita sähköurakoita jo vuodesta 1996 lähtien.

Yrityksemme tekee sähköasennukset, sähköhuollot ja ilmalämpöpumppujen asennukset edullisesti ja laadukkaasti. Sähköasennus Ristimäki Oy palvelee asiakkaitaan koko Varsinais-Suomen alueella. Asiakaskuntaamme kuuluvat yksityiset henkilöt, yritykset ja muut yhteisöt.

Käyntiosoitteemme on Tiemestarinkatu 8, 20360 Turku

Lue lisää kotisivuiltamme!

Sähköasennus Turussa ja lähikunnissa

Sähköasennus Ristimäki Oy tekee vaativatkin sähköasennustyöt sekä yksityiseille kotitalouksille että yrityksille. Teemme sähköasennukset niin taloyhtiöille kuin yritysten liiketiloihin ja myymälöihin Turussa ja lähikunnissa. Toteutamme sähköasennuksia yksityishenkilöiden kotitalouksiin, olipa kyseessä sitten omakotitaloon, rivitaloon, kerrostaloasuntoon tai vapaa-ajan asuntoon tehtävä sähköasennus. Sähkömiehemme ovat osaavia ammattilaisia, jotka hoitavat vaikeimmatkin sähköasennukset aina sovitussa aikataulussa pysyen.

Sähköurakointi Turussa ja Varsinais-Suomessa

Muiden sähkötöiden lisäksi teemme myös laajat sähköurakat uudisrakennuskohteisiin. Toteutamme omakotitalojen, vapaa-ajan asuntojen ja rivitalo- sekä kerrostaloasuntojen vaativatkin sähköurakat ammattitaitoisesti sähkösuunnitelman ja sovitun aikataulun mukaan. Tarjoamme sähköurakointipalvelua myös taloyhtiöiden ja yritysten tarpeisiin.

Sähköhuolto - Turku

Sähköasennus Ristimäki Oy tekee sähköhuoltoja yksityisille, yrityksille ja muille yhteisöille kuten taloyhtiöille. Sähköhuollot tehdään mahdollisimman pikaisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, jotta normaali elämä tai liiketoiminta voi jatkua pian, eikä sähkövikojen takia tule tarpeettomia viivästyksiä. Sähkömiehemme tekevät sähköhuollot ammattitaitoisesti ja turvallisesti standardien ja säädösten mukaisesti. Sähköhuolloissa käytämme laadukkaita ja hyväksyttyjä komponentteja ja osia sekä toimintatapoja. Sähköasennus Ristimäen tukkureita ovat SLO, Onninen ja Ahlsell. Sähkömiehemme tekevät sähköhuoltoja Turussa ja muualla koko Varsinais-Suomen alueella.

Sähkösaneeraus Turussa ja lähikunnissa

Sähkösaneeraus voi olla laajamittainen koko kiinteistön sähköjärjestelmää tai vain kiinteistön tiettyä osaa koskeva operaatio. Olemme toteuttaneet sähkösaneerauksia jo vuodesta 1996 lähtien.

Sähkömies - Turku

Sähköasennus Ristimäki Oy on toiminut asiakkaidensa hyväksi jo vuodesta 1996 lähtien. Työyhteisöömme kuuluu neljä sähköalan ammattilaista, joilla on jokaisella useamman vuoden kokemus sähkötöistä. Sähkömiehemme kuuluvat Tukesin rekisteriin, joten heillä on täydet valtuudet tehdä kaikki sähköalan asennus-, saneeraus- ja urakointityöt.

Sähköasennus Ristimäki Oy, Masku
Sähköasennus Ristimäki Oy, Masku
Sähköasennus Ristimäki Oy, Masku
Sähköasennus Ristimäki Oy, Masku
Sähköasennus Ristimäki Oy, Masku