Edullinen ja kodikas toimistohotelli Espoossa

Tilaa sinun yrityksellesi?

Rongo-talomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Mankkaalla. Piha-alueella löytyy asiakkaille runsaasti pysäköintitilaa. Tilat on valmiiksi kalustettuja, joten teidän ei tarvitse muuta kuin tuoda omat tarvikkeet tullessa ja olette valmiita aloittamaan työt teille uudessa kotoisassa, kivassa toimitilarakennuksessa. Talo on ilmastoitu ja hyvin huolehdittu. Meillä on tarjota sinulle ja sinun yrityksellesi, juuri teille sopivat tilat täältä Rongo-talolta.

Talolta löytyy myös pitopalvelu ja aivan upea sauna-ja takkahuone rentoutumista ja hienoja illanviettoja varten. Tule mukaan Rongo-talon yhteisöön. Rohkeasti yhteyttä ottamaan ja sovitaan tapaaminen!

Rongo-talo / Sauna ja takkahuone

Rongo-talon saunatilassa on neljän hengen ylellinen poreamme ja saunanlauteille mahtuu kerralla 15 henkeä löylyttelemään. Pesuhuoneessa on neljä suihkua. Pukuhuoneesta löytyy jääkaappi juomille.

Takkahuone on saunatilan välittömässä läheisyydessä ja sieltä löytyy 60" televisio. Televisio on varusteltu Chromecastilla, joka mahdollistaa esim. YouTube-videoiden katselun. Takkapuut sisältyvät hintaan.

Pitopalvelumme valmistaa sinulle ja vieraillesi maukkaat herkut tilaisuuteenne.

Huomioitavaa: Emme vuokraa tilojamme alle 25-vuotiaille.

Rongo-talo, Espoo
Rongo-talo, Espoo
Rongo-talo, Espoo
Rongo-talo, Espoo
Rongo-talo, Espoo
Rongo-talo, Espoo
Rongo-talo, Espoo
Rongo-talo, Espoo
Rongo-talo, Espoo
Rongo-talo, Espoo

Kokemuksia yrityksestä Rongo-talo

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.