Lähetä viesti
Lähetä viesti

Rollco - teemme asiakkaiden tuotteista kilpailukykyisempiä!

Rollco Oy on lineaaritekniikan maahantuontiin, markkinointiin ja myyntiin sekä tekniseen tukeen erikoistunut asiantuntijayritys.

Yrityksemme tarjoaa lineaariteknisiä tuotteita ja kokonaisratkaisuja mm. elintarviketeollisuuteen, kaivosteollisuuteen, kemianteollisuuteen, lääketeollisuuteen ja sähkötekniseen teollisuuteen.

Kattavan tuotevalikoimamme ansiosta asiakkaitamme ovat eri teollisuuden aloilla työskentelevät toimijat paikallisista pajoista aina suuriin kansainvälisiin eri teollisuuden aloja edustaviin yrityksiin asti.

Rollco - Toiminta

Rollco Oy on lineaaritekniikan maahantuontiin, markkinointiin ja myyntiin sekä tekniseen tukeen erikoistunut asiantuntijayritys.

Rollcolla on toimipisteet Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Taiwanissa. Helsingborgin pääkonttorin yhteydessä on varasto- ja kokoonpanotilat, joissa suoritamme vaativat koneistukseen ja asennukseen liittyvät toiminteet asiakkaiden määrittelyiden mukaan.

Hyvä kilpailukykymme ja kehityksemme tulee työntekijöiden ammattitaidosta ja sitoutumisesta työhönsä, sekä korkeasta laadusta ja yksilöllisyydestä niin tuotteissa kuin myöskin asiakaspalvelussa.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään asiakastarpeita vastaavia tuotteita sekä rakentamaan kokonaisuuksia, jotka erottuvat kilpailijoista edukseen. Teemme myös toimittajiemme kanssa erittäin tiivistä yhteistyötä, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tuen kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

Asiansa tunteva ja palvelusta nauttiva organisaatiomme on aktiivisesti palvelemassa asiakkaitamme riippumatta sijaintipaikasta. Toimistolla taas tehokas ja joustava asiakaspalvelu auttaa asiakkaitamme niin tilauksissa kuin teknisissä kyselyissä.

Haluamme tuotevalikoimamme laajuuden, teknisen osaamisemme ja nopean palvelumme avulla tuoda asiakkaillemme lisäarvoa, ja olla siten valinta partneriksi, jonka kanssa voi yhdessä rakentaa vieläkin kilpailukykyisempiä tuotteita.

Rollco Oy, Tampere
Rollco Oy, Tampere
Rollco Oy, Tampere
Rollco Oy, Tampere
Rollco Oy, Tampere
Rollco Oy, Tampere
Rollco Oy, Tampere
Rollco Oy, Tampere
Rollco Oy, Tampere
Rollco Oy, Tampere

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Rollco Oy

piilota/avaa sisältö
4.0
 / 5
(3)
Riitta Kujala
17.01.2020
Nopea ja hyvä palvelu
Käyntikortit tilattu klo 11.00, käyntikortit toimitettu perille yritykseen klo 11.10 :-) erittäin nopeaa ja ystävällistä palvelua. Kaikki sujui mutkattomasti. Suosittelemme!

Crista
19.03.2019
Hyvä yrittämisen meininki.
Asiointi yrityksen kanssa on helppoa ja luontevaa. Hinnat ovat kilpailukykyisiä. Kaikissa tuotteissa laatu ei ole niin hyvä kuin olisi toivonut. Esimerkiksi tilaamamme Olet tärkeä.fi T-paitojen printtijälki ei ole hyvä.

Tiia
13.03.2019
Hyvää ja asiantuntevaa palvelua rennolla, mutta ammattitaitoisella otteella.
Olen saanut aina hyvää palvelua. Palvelu on ystävällistä ja pyytämäni työt ovat vastanneet odotuksiani ja toisinaan ylittäneet ne! Ilmapiiri on mukavan rento.