RK-Isännöinti Oy, Espoo
RK-Isännöinti Oy, Espoo
RK-Isännöinti Oy
RK-Isännöinti Oy
Y-tunnus:
2552199-6

RK - Isännöinti Oy on espoolainen isännöitsijätoimisto, joka on palvellut pääkaupunkiseudun taloyhtiöitä jo vuodesta 1989. Isännöintipalvelujen tarjoamisessa keskeisiä toimintaperiaatteitamme ovat luotettavuuden ja vankan ammattitaidon lisäksi asiakaslähtöisyys.

ISÄNNÖINTIPALVELUT

Isännöintipalveluihimme kuuluu ammattitaitoinen isännöinti niin vastarakennetuille kuin iäkkäämmillekin taloyhtiöille. Huolehdimme taloyhtiön kaikista isännöintitarpeista yksilöllisesti ja laadukkaasti. Laajan yhteistyöverkoston avulla viemme onnistuneesti maaliin myös kiinteistön suuremmat korjaushankkeet.

TALOUSHALLINTOPALVELUT PIENILLE TALOYHTIÖILLE

Pienemmille taloyhtiöille tarjoamme kiinteällä kuukausiveloituksella Taloushallinto-PLUS palvelua, jolloin asiakasyhtiön ei tarvitse huolehtia kirjanpidosta, vastikeseurannasta tai laskujen maksamisesta vaan me hoidamme ne.

Suppeammassa Taloushallinto-PERUS palvelussa taloyhtiö toimittaa tilikauden päättymisen jälkeen kirjanpitomateriaalin meille ja me laadimme kerralla koko tilikauden kirjanpidon, tilinpäätöksen ja talousarvioehdotuksen.

SIJAINTI

Toimistomme sijaitsee Leppävaarassa Alberga Business Centerissä 6. kerroksessa osoitteessa Bertel Jungin aukio 5. Toimistollamme ei ole jatkuvasti henkilökuntaa paikalla, joten olethan etukäteen yhteydessä mikäli olet tulossa käymään.

RK-Isännöinti Oy, Espoo

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:30-15:30
Ti
08:30-15:30
Ke
08:30-15:30
To
08:30-15:30
Pe
08:30-15:30
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä RK-Isännöinti Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.