Timanttiporausta ja -sahausta Helsingissä ja Uudenmaalla yli 30 v. timantinkovalla kokemuksella

Pro Hole Oy tekee timanttiporaukset ja -sahaukset yli 30 vuoden timantinkovalla kokemuksella Helsingissä ja Uudenmaan alueella.

Henkilökuntamme on pääosin suomalaisia ja omaa korkean turvallisuusluokituksen, joten pystymme toteuttamaan töitä vaativissakin kohteissa. Suorittamamme poraus tehdään aina yrityksemme korkeiden laatukriteerien mukaisesti, jolloin asiakkaamme voivat olla varmoja tilaamansa työn laadusta ja sovittujen aikataulujen pitävyydestä.

Palveluksessanne on yli 20 alan ammattilaista. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Timanttiporakoneet jokaiseen tarpeeseen

Timanttiporakone on monesti välttämätön apuväline niin sähkö- kuin LVI-töiden yhteydessä. Nopeutensa ja tarkkuutensa lisäksi porakone mahdollistaa työn suorittamisen lähes pölyttömästi ja ilman suurempia melu- tai tärinähaittoja.

Pro Hole Oy:n valikoimista löytyy nykyaikainen ja tehokas kone jokaiseen tarpeeseen. Olemme ottaneet valikoimiimme laitteita tunnetuilta ja luotetuilta valmistajilta, joiden laatuun ja toimintavarmuuteen voit luottaa. Kaikki alaan liittyvät työkalut kauttamme edullisesti – ota yhteyttä.

ICYNENE Spray-eristevaahto

Rakennatpa sitten uutta kotia tai kunnostat vanhaa, oikean eristeen käyttäminen on tärkeässä roolissa, kun puhutaan sen suojaavuudesta ja mukavuudesta sinulle ja perheellesi. Parantunut sisäilmanlaatu suojaa allergioiden ja saasteiden muodostumista vastaan. Kosteudenhallinta suojaa talosi rakenteita vesivahinkoja vastaan, eikä riskiä veden tiivistymisestä kotisi rakenteisiin enää ole. Ilmatiiviys joka täyttää jokaisen kolon tarjoten täydellisen suojan, sekä suunnittelun ja toteutuksen joustavuus ovat vain murto-osa niistä hyödyistä joita ICYNENE eristeiden käyttäminen sinulle tarjoaa.

Saavuta pitkäaikaisia hyötyjä energiatehokkuuteen ja kustannuksiin!

Välittömät- ja pitkäaikaiset hyödyt, jotka voidaan saavuttaa spray vaahto eristyksen avulla on huomattavasti suuremmat kuin kyseisen eristeen asennuksesta koituvat kulut. Tämä eristävä ja ilman pysäyttävä materiaali tuo loputtomasti uusia hyötyjä sen käyttäjille.

Asbestin purku

Hoidamme asbestin purun aina turvallisuus etusijalla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pro Hole Oy, Helsinki
Pro Hole Oy, Helsinki
Pro Hole Oy, Helsinki
Pro Hole Oy, Helsinki
Tuotemerkit
Numatic, Weka, Makita, Hakken, Carat, ICYNENE

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
00:00-24:00
Avoinna 24/7
To
00:00-24:00
Pe
00:00-24:00
La
00:00-24:00
Su
00:00-24:00
Ma
00:00-24:00
Ti
00:00-24:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Pro Hole Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.