Varaa aika
Varaa aika

Tennistä sinulle, yritykselle tai kaveriporukoille!

Peura Training on tennisvalmennuksiin ja -kursseihin erikoistunut palveluntarjoaja Turussa. Vuonna 2008 aloittaneen yrityksen takana on Harri Peura, jolla on yli 30-vuotinen kokemus tennisvalmennuksesta. Yhteistyötä on vuosien aikana kertynyt tennisliiton, monien tenniseurojen, muiden urheiluseurojen ja yritysten kanssa.

Tarjoamamme palvelut ovat laajentuneet vuosien aikana. Yritys aloitti aikuisten kurssitoiminnasta, mutta nyt tarjontaamme kuuluu junioritennis sekä erittäin suosituksi noussut minitennis. Lisäksi tarjoamme yrityksille työhyvinvointiin liittyviä palveluita.

Yritykset ja Tyky

Yritysten henkilöstöryhmille tarjoamme työhyvinvointia tukevana liikuntapalveluna tennisvalmennusta. Henkilöstötennistä toteutetaan pidemmällä aikavälillä esim. kerran viikossa tapahtuvana kausivalmennuksena. Henkilöstötennis tarjoaa yrityksellesi mainion tilaisuuden panostaa henkilöstön hyvinvointiin.

Järjestämme yrityksellenne räätälöityjä virkistys- ja työhyvinvointipäiviä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Työhyvinvointipäivät ovat helppo tapa tutustua erilaisiin lajeihin ja tarvittaessa järjestämme myös ruokailut.

Järjestämme teille yhdistetyn kokous- ja virkistyspäivän. Laajasta kontaktiverkostostamme löytyy osaajia erilaisten kokonaisuuksien toteuttamiseen. Järjestämme puolestanne tarpeisiinne sopivat tilat, hoidamme päivän järjestelyt ja ruokailun sekä vastaamme niiden sujumisesta oheisohjelmineen.

Tennisvalmennus

Tarjoamme oikean tasoista harjoittelua asiakkaan toiveitten mukaan, olipa mielessä pelkkä liikuntaharrastus tai kilpatason harjoittelu. Tennistunneilla harjoitat monipuolisesti lihaskuntoa, kestävyyttä ja koordinaatiota.

Juniorivalmennus

Juniorivalmennuksessa arvioidaan aluksi harrastajan osaamisen taso. Kun pelaaja sijoitetaan oikeantasoiseen ryhmään, saadaan aloitettua tehokas ja miellyttävä harjoittelu. Tennis liikuntaharrastuksena on hyödyllinen nuorille, koska se kehittää monipuolisesti motoriikkaa, kestävyyttä, lihaskuntoa, koordinaatiota sekä keskittymiskykyä. Tennis sopii hyvin myös muiden liikuntaharrastusten tueksi, koska siinä kehitetään muissakin lajeissa hyödynnettäviä liikunnallisia valmiuksia. Lajiin voi lähteä tutustumaan joko lyhyemmillä kursseilla tai lukukausi kerrallaan.

Minitennis

Minitennis on 4–10-vuotiaille lapsille loistava ensiaskel tenniksen pariin. Lähde rohkeasti mukaan oppimaan tenniksen alkeita leikkien ja pelaten. Harjoitukset alkavat peruslyönneistä, joten aikaisempaa pelitaustaa ei tarvita.

– Minitennistä pelataan pehmeillä palloilla ja pienemmällä kentällä

– Valmennuksesta vastaavat koulutetut valmentajat

– Kausimaksu sisältää valmennuksen, harjoitteluvälineet, kenttävuokrat, sekä tennismailan lainaksi

Peura Training Oy, Turku
Peura Training Oy, Turku
Peura Training Oy, Turku

Kokemuksia yrityksestä Peura Training Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.