murupolku logo/Majoitus/Majoitus Tuusula/Pescator Villas

Luksustason majoitus Tuusulanjärven rannalla

Pescator Villas -huoneistoissa arki unohtuu heti, kun astut varaamasi villan ovesta peremmälle. Olipa kyseessä sitten ystävien, sukulaisten tai työporukan kanssa varattu majoitus, Tuusulan sydämessä sijaitsevat upeat lomahuoneistomme hurmaavat tyylikkyydellään ja jäljittelemättömällä tunnelmallaan. Vuokraamme kolmea erilaista villaa, jotka kukin on sisustettu kauniisti ja hyvällä maulla, vieraidemme viihtyvyyttä ajatellen. Luksustason majoitus on vain varauksen päässä − tutustu villoihimme verkkosivuillamme ja ota yhteyttä tehdäksesi varauksen unelmiesi majoituksesta.

Tasokkaat majoitus-, catering- ja kokouspalvelut

Pescator Villas -huoneistot sopivat erinomaisesti niin juhlahetkien, kokousten kuin tyky-päivienkin näyttämöksi. Täydellisesti varustellut villat taipuvat monenlaisiin yksityistilaisuuksiin ja yritystilaisuuksiin aina syntymäpäivistä pikkujouluihin. Tunnelmallisella villalla voi viettää ikimuistoisen illan, ja aamulla on mukava herätä samalla porukalla rennolle aamupalalle. Oheispalveluidemme avulla voit tilata huvilalle teitä varten valmistetut tarjoilut sekä halutessasi myös virvokkeet. Villoihin saa tuoda myös omat ruoka- ja juomatarvikkeet, jolloin voit helposti kontrolloida budjettia. Kokoustarvikkeet sekä muut vastaavat järjestyvät pyynnöstä.

Erinomainen sijainti & kulkuyhteydet

Kaikki Pescator Villas -huoneistot sijaitsevat rauhallisella, luonnonkauniilla alueella Tuusulanjärven rannalla. Hyrylän keskustan palvelut (esim. ruokakaupat, bussiasema HSL-yhteyksillä) ovat 1,5 km:n päässä, Keravalle on matkaa n. 7 km, Järvenpäähän 10 km ja Helsinkiinkin pääsee puolessa tunnissa. Kauempaa tulevia ilahduttaa se, että Helsinki-Vantaan lentokentälle on vain 15 min ajomatka. Varaa tasokas majoitus Tuusulasta ja anna Pescator Villas -huoneistojen lumota sinut ja seurueesi.

Pescator Villas, Tuusula
Pescator Villas, Tuusula
Pescator Villas, Tuusula

Kokemuksia yrityksestä Pescator Villas

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.