Varaa aika
Varaa aika
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Lindab

Lindab on kansainvälinen yhtiö, joka kehittää, valmistaa, markkinoi ja jakelee tuotteita sekä ratkaisuja, jotka yksinkertaistavat rakentamista ja parantavat sisäilman laatua. Korkea laatu, helppo asennettavuus, energiatehokas ja ympäristöystävällinen suunnittelu sekä korkea palvelutaso ovat luonteenomaista tuotteillemme ja toiminnallemme. Nämä kaikki yhdessä tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme.

Suomessa toimimme nimellä Oy Lindab Ab, ja toimipisteemme sijaitsevat Espoossa ja Jyväskylässä. Tuotamme paikallisesti muun muassa korkealuokkaisia ilmanvaihtokanavia ja -osia, äänenvaimentimia sekä katto- ja seinäprofiileita. Kehitämme tuotteita ja ratkaisuja visiomme "Yksinkertaistaminen on intohimonne" mukaan.

Yksinkertaistamme rakentamista, koska rakentaminen on osa ihmisluontoa. Yksinkertaistamalla jokaista vaihetta helpotamme kestävän kehityksen mukaista rakentamista. Kehitämme tuotteita ympäristöä kunnioittaen. Luomme ratkaisuja, jotka täyttävät mukavuuteen, yksinkertaisuuteen ja energiatehokkuuteen liittyvät vaatimukset.

Ilmastointi

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja ilmastoinnin ja sisäilman parantamiseen. Tuotteemme ja järjestelmäratkaisumme on suunniteltu palvelemaan ilmastointialan ammattilaisia. Valikoimastamme löytyy pyöreät kanavat ja osat sekä tekniset ilmanvaihtotuotteet. Meiltä saa myös valinta- ja mitoitusohjelmia, jotka helpottavat suunnittelua ja oikeiden tuotteiden valintaa.

Rakennustuotteet

Valikoimamme ulottuu nerokkaista katto-, seinä- ja palkkijärjestelmistä erikoisvalmisteisiin pikkuosiin, kuten niitteihin, ruuveihin ja naulakonenauloihin. Rakennusteollisuus ja kuluttajat saavat kauttamme laajan valikoiman teräsrakennekomponentteja sekä liike- ja asuinrakentamisen rakenneratkaisuja. Tuotevalikoimamme helmiä ovat mm. Lindab Rainline ‑sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet sekä Lindab‑teräsprofiililevyt.

Mitä ikinä tarvitsetkin - oli se sitten harjakattorakenne tai sadekourun kannatin - meiltä löydät oikean ratkaisun!

Oy Lindab Ab, Espoo
Tuotemerkit
ultralink ftcu

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
07:00-16:00
Avoinna vielä 56min
Ke
07:00-16:00
To
07:00-16:00
Pe
07:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
07:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Oy Lindab Ab

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.