Ovako Imatra Oy Ab, Imatra
Ovako Imatra Oy Ab, Imatra
Ovako Imatra Oy Ab
Ovako Imatra Oy Ab
Y-tunnus:
2067276-0

Johtava koneenrakennusterästen valmistaja

Ovako on johtava eurooppalainen koneenrakennusterästen valmistaja, jonka asiakkaita ovat kuulalaakeri-, ajoneuvo- ja konepajateollisuus.

Ovako kehittää teknisesti korkeatasoisia teräsratkaisuja kuulalaakeri-, ajoneuvo- ja konepajateollisuudessa toimiville asiakkailleen yhteistyössä näiden kanssa. Teräksemme avulla asiakkaidemme lopputuotteet ovat kestävämpiä ja niiden käyttöikä on pidempi se merkitsee järkevämpiä, vähemmän energiaa kuluttavia ja ympäristöystävällisempiä tuotteita.

Kierrätysteräs

Tuotantomme pääraaka-aine on kierrätysteräs, josta valmistetaan tankoja, putkia, renkaita ja puolivalmiita komponentteja. Ovako on edustettuna yli 30 maassa, ja yhtiöllä on myyntikonttoreita Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa.

Asiakkaamme

Pääosa Ovakon asiakkaista on eurooppalaisia konepajateollisuuden yrityksiä ja näiden alihankkijoita.

Asiakkaamme ovat yleensä alansa johtavia valmistajia ja asettavat terästen ominaisuuksille korkeat vaatimukset.

Ovako tuottaa pitkiä niukkaseosteisia teräksiä tankoina, putkina, renkaina ja puolivalmiina komponentteina, joita käytetään vaativissa sovelluksissa kuten laakereissa, voimansiirtolinjoissa, hydraulisylintereissä ja kallioporissa.

Lue lisää tuotteistamme ja asiakkaistamme kotisivuiltamme

Toimipaikkamme

Ovakolla on tuotantoa 10 paikkakunnalla sekä edustus yli 30 maassa ja myyntikonttoreita Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa.

Ovakon yksiköillä on kansainvälisen ISO 14001 -standardin mukainen ympäristösertifiointi. Toiminta noudattaa ISO 9001 -standardin mukaista sertifioitua laatujärjestelmää. Eräillä yksiköillä on lisäksi ajoneuvoteollisuuden edellyttämä ISO/TS 16949 -sertifiointi ja työturvallisuutta koskeva OHSAS 18001 -johtamisjärjestelmä.

Markkinat

Ovakon tuotannon perusraaka-aine on kierrätysteräs, jonka käyttäjänä olemme Pohjoismaiden suurimpia.

Valtaosa tuotannosta on niukkaseosteisia teräksiä tankoina, putkina, renkaina ja puolivalmiina komponentteina, joita käytetään vaativissa sovelluksissa kuten laakereissa, voimansiirtolinjoissa, hydraulisylintereissä ja kallioporissa.

Ovako on tuotesegmentissään Pohjoismaiden ainoa yritys. Olemme Euroopan johtavia koneenrakennusterästen toimittajia sekä eräissä niche-sovelluksissa myös maailmanlaajuisesti johtava toimija.

Ovako Imatra Oy Ab, Imatra
Ovako Imatra Oy Ab, Imatra
Ovako Imatra Oy Ab, Imatra