murupolku logo/Kirkkokunnat/Seurakunta Oulu/Oulun Rauhanyhdistys ry

Tervetuloa Oulun Rauhanyhdistyksen tilaisuuksiin!

Yhdistyksen tarkoituksena on herättää ja elvyttää kristillistä uskonelämää. Tärkeä tehtävä on myös tukea kotien kristillistä kasvatustyötä. Rauhanyhdistyksen toiminnan pohjana ovat Pyhä Raamattu ja evankelis-luterilaisen kirkon tunnustus. Yhdistys on perustettu 28.10.1895. Rauhanyhdistyksen jäsenet kuuluvat evankelis-luterilaiseen kirkkoon, ja heidän taustayhteisönsä on vanhoillislestadiolainen herätysliike.

Seurat ovat toiminnan ydin. Papit ja maallikkosaarnaajat selittävät puheissaan Raamattua, ja puheiden välillä lauletaan virsiä ja Siionin lauluja. Seuroja pidetään yhdistyksen toimitalossa, seurakuntien tiloissa, palvelutaloissa ja kodeissa. Tilaisuuksiin ovat kaikki tervetulleita.

Lapsille järjestetään päiväkerhoja ja pyhäkouluja, joiden tarkoituksena on toteuttaa Jeesuksen antamaa opetustehtävää.

Rippikouluikäisiä nuoremmille järjestetään raamattuluokkia. Niiden tarkoituksena on syventää nuorten raamatuntuntemusta ja hoitaa heidän uskonelämäänsä. Rippikouluikäisten ja heitä varttuneempien nuortenilloissa keskustellaan uskovaisia nuoria koskettavista asioista.

Eläkeläiset kokoontuvat kuukausittain kerhoon, jossa he saavat virkistyä henkisesti ja hengellisesti.

Kuuroille ja kehitysvammaisille järjestetään toimintaa diakoniatyönä.

Yhdistys järjestää juhlia sekä seurakunta- ja teemailtoja toimitalossa ja seurakuntien tiloissa.

Lisätietoa toiminnastamme nettisivuilta tai puh. 040 5797273

Toimintamuotoja

1) Sanankuuloa kotona -tapahtumia eli kotiseuroja voit kuunnella netissä ja radiossa.

2) Kesäisin järjestetään useita suuria seuroja. Suurten seurojen sarja alkaa juhannuksena. Viikon kuluttua juhannuksesta on Suviseurat, joiden jälkeen ovat Opistoseurat kolmena viikonloppuna. Lisäksi useat rauhanyhdistykset järjestävät isoja seuroja kotipitäjissään.

3) Kristillisyyden lapsi- ja nuorisotyön tavoitteena on vahvistaa lapsen ja nuoren omakohtaista uskoa sekä tukea kodin kristillistä kasvatusta ja vanhemmuutta. Kodin kristillisessä kasvatuksessa keskeisessä asemassa ovat vanhemmat. Työmuodoissakin vanhempien merkitys on suuri sekä työn tekijöinä että lastensa työmuotoihin lähettäjinä. Rauhanyhdistysten työmuodot tukevat vanhempia kristillisessä kasvatuksessa.

4) Perhe- ja diakoniatyö on ennen kaikkea evankeliumin työtä, jossa on tärkeää pitää esillä Jumalan sanaa. Raamatun neuvot ja opetukset antavat kestävän perustan kodin arkeen. Seurat ovat koko perheen tilaisuuksia, joihin kokoonnutaan mahdollisuuksien mukaan vanhemmat ja lapset yhdessä. Toimintamuotoina ovat keskustelutilaisuudet, arjen apu ja tuli, perhekerhot ja aviopuolisoleirit.

Tervetuloa jäseneksi yhdistykseemme:

Yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä uskovainen, 15 vuotta täyttänyt henkilö, joka täyttää yhdistyksen sääntöihin kirjatut edellytykset. Jäseneksi haetaan täyttämällä hakemus, joka käsitellään johtokunnassa.

Lisätietoa:

www.oulunrauhanyhdistys.fi

tai puh. 040 5797273

Oulun Rauhanyhdistys ry, Oulu
Oulun Rauhanyhdistys ry, Oulu
Oulun Rauhanyhdistys ry, Oulu

Kokemuksia yrityksestä Oulun Rauhanyhdistys ry

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.