Näkökeskus Haapavesi

Haapaveden Näkökeskus sijaitsee säästökulmassa, aivan keskustan liikenneympyrän kupeessa, jossa sinua palvelevat ammattitaitoiset optikot. Liikkeestä löydät kaikki optikkopalvelut sekä kehysmaailman kärkibrändit ja persoonalliset uutuudet Pariisin ja Milanon muotimessuilta.

Näkökeskus on osa Fenno Optiikkaa, joka on suomalaisten optikko-yrittäjien muodostama ketju. Fenno Optiikka panostaa asiantuntevaan palveluun ja luotettaviin ja turvallisiin merkkituotteisiin.

Meiltä löydät kaikki tunnetut muotimerkit ja kehys- ja linssiteknologian edelläkävijät, sekä myös mallistoja joita et muualta löydä. Valitsemme yksilöllisen valikoimamme paikallisista lähtökohdista ja omaa asiakaskuntaamme ajatellen. Näkökeskuksen koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta on aina valmis auttamaan näkemiseen liittyvissä asioissa.

Tervetuloa!

Optiala Oy / Näkökeskus, Haapavesi
Optiala Oy / Näkökeskus, Haapavesi
Optiala Oy / Näkökeskus, Haapavesi
Tuotemerkit
Frost, Etnia Barcelona, Dolge&Gabbana, Police, Gucci, Titan, Etnia, Andy Wolf Eyewear, FaceFace, Entourage of 7, Bellinger, Marimekko, Xavierrgarcia, Swarovski, Rodenstock, RayBan, Oakley, Adidas, Groryfy