Varaa aika
Varaa aika

Näkökeskus Ylivieska (Kauppakeskus Kärkkäinen)

Ylivieskan Näkökeskuksen myymälä sijaitsee Kauppakeskus Kärkkäisen pääkäytävällä, jossa sinua palvelevat ammattitaitoiset optikot. Liikkeestä löydät kaikki optikkopalvelut sekä kehysmaailman kärkibrändit ja persoonalliset uutuudet Pariisin ja Milanon muotimessuilta.

Näkökeskus on osa Fenno Optiikkaa, joka on suomalaisten optikko-yrittäjien muodostama ketju. Fenno Optiikka panostaa asiantuntevaan palveluun ja luotettaviin ja turvallisiin merkkituotteisiin.

Meiltä löydät kaikki tunnetut muotimerkit ja kehys- ja linssiteknologian edelläkävijät sekä mallistoja joita et muualta löydä. Valitsemme yksilöllisen valikoimamme paikallisista lähtökohdista ja omaa asiakaskuntaamme ajatellen. Näkökeskuksen koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta on aina valmis auttamaan näkemiseen liittyvissä asioissa.

Tervetuloa!

Ylivieskan Näkökeskus, Ylivieska
Ylivieskan Näkökeskus, Ylivieska
Ylivieskan Näkökeskus, Ylivieska
Tuotemerkit
Frost, Etnia Barcelona, Dolge&Gabbana, Police, Gucci, Titan, Etnia, Andy Wolf Eyewear, FaceFace, Entourage of 7, Bellinger, Marimekko, Xavierrgarcia, Swarovski, Rodenstock, RayBan, Oakley, Adidas, Groryfy

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu