Raskaan Kaluston Varaosat

Nopeus, luotettavuus ja toimitusvarmuus näiden kolmen asian toimivuus on ollut avainasemassa koko toimintamme ajan. Ja samalla tiellä jatkamme yhä.

Olemme toimittaneet raskaan kaluston varaosia asiakkaillemme ympäri Suomea jo viidellä vuosikymmenellä, mahdollisimman nopeasti ja luotettavasti oikeaan osoitteeseen. Koska haluamme palvella asiakkaitamme jatkuvasi paremmin, etsimme koko ajan uusia ja hinta-laatusuhteeltaan parhaita tuotteita ympäri maailman. Tahtotilamme on tarjota tuotteemme kilpailukykyiseen ja asiakkaalle sopivaan hintaan. Teemmekin jatkuvaa seuranta- ja hankintatyötä, jotta uudenlaiset ja toimivat varaosat ovat myös teidän saatavillanne kohtuulliseen hintaan.

Erikoistuminen

Onnin Auto Oy on raskaan kaluston varaosien maahantuoja, tukkumyyjä sekä vähittäiskauppias. Meille ei ole väliä oletko jälleenmyyjä vai loppukäyttäjä, palvelu on yhtä hyvää kaikille!

Onnin Auto Oy, Helsinki
Onnin Auto Oy, Helsinki
Onnin Auto Oy, Helsinki
Onnin Auto Oy, Helsinki
Tuotemerkit
Scania, Volvo, Mercedes, Sisu, Man, Fuller, ZF, Iveco, Renault, Euroricambi, Remy, Heavy Parts, Baltec, Ferbe, Zen, Ruspa, Sabo, Hammer, Mahle

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
08:00-17:00
Avoinna vielä 6h 43min
Ke
08:00-17:00
To
08:00-17:00
Pe
08:00-17:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-17:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.