Lähetä viesti
Lähetä viesti

OMMELLINEN - vaatteet & kankaat

Ole Näkyvä!

Meillä Ommellisella intohimonamme on saada kuosit, kankaat ja vaatteet elämään ihmisten päällä ja kodeissa. Siksi haluamme tarjota sinulle rohkeita, iloisia ja näyttäviä kuoseja ja vaatteita. Meillä kaikki vaatteet ommellaan ommellisen työtiloissa Jyväskylässä ja design syntyy suomalaisten suunnittelijoiden käsissä. Meiltä löydät erilaiset kankaat ja kodin tekstiilit, tarpeesi mukaan. Tutustu lisää tuotteisiimme verkkosvuillamme, Instagramissa tai Facebookissa.

Kun valitset itsellesi jotain sellaista, josta oikeasti pidät, olet näkyvä ja kaunis - oma itsesi !

Tarina

Käyttämillämme vaatteilla tai kodintekstiileillä on iso merkitys mielialaamme. Voimme valita ne trendien, lehtijuttujen tai myyjien inspiroimina, miettimättä sen kummemmin, onko tämä oikeasti minun juttuni?

Meidän mielestämme ihmisten pitäisi valita intuitiivisesti itselleen sellaisia vaatteita ja tavaroita, jotka saavat olomme tuntumaan mukavalta. Ne eivät silloin ole välttämättä trendikkäitä tai myyjien suosittelemia. Sen sijaan ne ovat mukavia, istuvia, omaan tyyliin sopivia ja ehdottomasti oikean värisiä. Niiden kuviot ja värit inspiroivat meitä ja tunnemme viestivämme itsestämme jotain olennaista, kun käytämme niitä.

Ommellisen kuosit valitaan intuitiivisesti. Teemme yhteistyötä sellaisten suunnittelijoiden kanssa, joilla on uskallusta suunnitella oman näkemyksensä mukaisia kuvioita ja printtejä. Suunnittelemme niistä sellaisia vaatteita, joita haluaisimme itse käyttää. Näissä vaatteissa on hyvät leikkaukset, ne on valmistettu mukavista ja hyvälaatuisista kankaista. Kun niitä käyttää ja pesee, ne pysyvät kauniina vuodesta toiseen.

Ommellinen, Jyväskylä
Ommellinen, Jyväskylä
Ommellinen, Jyväskylä
Ommellinen, Jyväskylä
Ommellinen, Jyväskylä
Tuotemerkit
Prym, Allegro

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Aukioloajat kannattaa aina varmistaa verkkosivuiltamme! Tervetuloa!
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Ommellinen

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.