Valmistamme yli 40 vuoden kokemuksella sälekaihtimet sekä rullaverhot laadukkaista materiaaleista, ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kuunnellen.

Toimitilamme sijaitsee Pohjois-Karjalassa Outokummussa.

Avainasioitamme toiminnassamme ovat laatu, toimitusvarmuus sekä joustavuus.

Toimitamme sälekaihtimet ja rullaverhot ympäri Suomen jälleenmyyjiemme kautta.

Tervetuloa myös myymäläämme arkisin klo 8-16.

Lisäksi meillä on mittaus-, asennus- ja korjauspalvelu Outokumpuun ja lähialueelle.

Sälekaihtimet

Sälekaihdin toimii näköesteenä, häikäisy- ja auringonsuojana, lisälämmöneristeenä sekä sisustuksellisena elementtinä. Sälekaihdin voidaan asentaa ikkunoiden väliin tai pinta-asennuksena huoneen puolelle. Sälekaihtimet valmistetaan aina mittatilaustyönä.

Rullaverhot

OKU-rullaverhoilla saat loihdittua sisustukseesi kodikkuutta sekä tehokkaan auringonsuojan. Reunamuotoilulla sekä koristenauhoilla ja hapsuilla saadaan rullaverhoihin persoonallinen ilme ja sisustuksellinen elementti.

Mittatilausrullaverhot:

OKU-rullaverhot valmistetaan mittatilaustyönä valitsemallasi kankaalla. Mallistossamme on yli 120 erilaista kangasta; yksivärisiä, kuviollisia, pimentäviä sekä lastenhuoneeseen sopivia. OKU-rullaverhoihin on valittavana jousi- tai kuulaketjukäyttöinen mekanismi. Rullaverho voidaan asentaa seinään tai kattoon.

Valmisrullaverhot:

OKU-valmisrullaverho on edullinen vakiomittainen rullaverho; kankaan leveydet 70 – 230 cm ja vakiokorkeus noin 170 cm. Kangasvaihtoehtoja on useita; luonnonvalkoista puuvillaa, pellavaa, kuviollisia sekä pimentäviä kankaita. OKU-valmisrullaverhoja on saatavana jälleenmyyjiltämme kautta maan.

Okun Sälekaihdin Oy, Outokumpu
Okun Sälekaihdin Oy, Outokumpu

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Okun Sälekaihdin Oy

piilota/avaa sisältö
4.5
 / 5
(1)
Hannele
21.12.2019
Herkulliset maut silakoissa
Haen joka viikko kalavaunusta Nummelan torilta teidän tekemiä erilaisia silakkajalosteita ,koska ovat vaan niin hyviä ja maukkaita. Kiitos ja hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 🌲🌹