Hello. Bonjour. Hola.

Notaatio Oy on vuonna 2000 perustettu suomalainen käännöstoimisto, jonka projektipäälliköillä ja kielenkääntäjillä on pitkä kokemus käännösalalta. Käännämme tekstisi eri kielille nopeasti ja laadukkaasti. Mikään asiateksti ei ole meille vierasta: juridiikka, talous, tekniikka, nettisivut, IT, auktorisoidut käännökset.

Seuraamme aktiivisesti käännösalan kehitystä ja käytämme uusinta käännöstekniikkaa. Näin voimme tarjota asiakkaallemme parhaan lopputuloksen mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Notaatio Oy, Helsinki

Kokemuksia yrityksestä Notaatio Oy

piilota/avaa sisältö
4.8
 / 5
(24)
Linnea
12.11.2020
Mukava yhteinen ilta muodin parissa
Iloinen esittely kera hyvien vinkkien. Kiitos Suvi!

Sanna
27.10.2020
Aivan mahtava energiapakkaus
Suvin pitämät kutsut on mukavan energisiä ja ammattitaitoisesti Suvi kertoo tuotteista kuitenkaan tyrkyttämättä. Suvilta on helppo kysyä ”tyhmiäkin” kysymyksiä, aina saa vastauksen nopeasti ja asiallisesti.

Jenni
03.10.2020
Kiitos Suvi!
Me&I-kutsuja oli todella kiva emännöidä, kun Suvi esitteli vaatteita meille. Tunnelma oli rento ja Suvi oli hienosti valmistautunut tilaisuuteen ja tykkäsimme kovasti! Seuraavia kutsuja odotellessa! 👍

Rea
29.09.2020
Miellyttävä esittelytilaisuus
Teamsin kautta kutsut onnistuivat hyvin alkuongelmien jälkeen. Suvilla on kiva tyyli esitellä vaatteita hymy huulilla ja ammattilaisen ottein.

Anna
07.09.2020
Rempseä, iloinen esittelijä
Suvi on niin mukaansa tempaava, iloinen me&I vaatteiden esittelijä, että sitä on ilo katsella!

Sari
03.09.2020
Kivat ja ammattitaitoiset kotikutsut
Suvi on reipas ja ammattitaitoinen kutsujen pitäjä, oli kyse sitten kotona pidettävistä tai online kutsuista. Kaikki taatusti viihtyvät, kun vaate toisensa perään vaihtuu vauhdilla päälle ja nauru raikaa!!!

Ninni
28.08.2020
Hyväntuulista ja reipasta meininkiä
Reipastahtinen esittely, pieniä vinkkejä, hyvällä tuulella, turhia tyrkyttämättä. Ei alkanut ahdistamaan

Outi
23.08.2020
Iloinen ja energinen
Suvi on energiaa puhkuva, iloinen ja asiansa osaava myyjä. Kysymyksiin saa hienosti ja nopeasti vastauksen. Voin lämpimästi suositella Suvia.

Jemina
31.05.2020
Hieno online esittely
Suvi esitteli oikein luontevasti ja huumorin kera kotoaan käsin livelähetyksessä meille vaatteita kaverin vaatekutsuilla. Lähetystä oli mukava seurata ja lähetyksen jälkeen Suvilta sai vastaukset kaikkiin esitettyihin kysymyksiin. Erittäin hyvä kaikin puolin! Pieni miinus kiireestä ja valmistelun puutteesta, mutta kokonaisuutena erittäin mielekäs kokemus!

Riina Vuorio
31.05.2020
Mahtavaa esittelyä
Suvilla on kyllä homma hallussa! Tuotteiden esittely onnistui loistavasti livenä ja esittely oli mukaansatempaava. Asiansa osaava, energinen ja pirteä! Wau! Suosittelen!

tiia
27.05.2020
onnistuneet online-kutsut
Ongelmitta ja energisesti toimineet Online- kutsut pidit minulle sekä ystävilleni! Toimiva konsepti Suvilla 🙂

Kati
26.05.2020
Kivat energiset kotikutsut.
Aivan loistavaa vaatteiden esittelyä. Oli ilo kuunnella ja katsella. Täältä vahva suositus.

Heidi
06.05.2020
Kivat etäkutsut
Yllätyin kuinka hienosti vaatekutsut toimivat etänä. Suvi esitteli vaatteet asiantuntevasti ja hyvällä energialla. Vaivaton tapa osallistua omalta kotisohvalta. Kivasti Suvi laittoi myös infoa etukäteen tuotteista. Toimiva konsepti, kiitos Suvi!

Sari
05.05.2020
Kutsujen pitäminen oli tosi mukavaa ja vaivatonta.
Suvi on energinen, iloinen ja asiantunteva myyjä. Suosittelen lämpimästi!

Sini
27.04.2020
Kattavaa ja osaavaa työskentelyä! Mahtavaa!
Vaate-esittelyä oli mielekästä seurata ja esittelijän innokkuus ja selkeä esittely saa innostumaan tuotteista. Kysymyksiin sai heti vastauksen ja tilausasiat etenee nopeasti ja luotettavasti. Asiansa osaava ammattilainen.

Eija Laine
23.04.2020
Kiva tapa tehdä vaateostoksia
Pirtsakka, sopivan energinen esittelijä. Tuo vaatteet ammattitaidolla esille, huomio asiakkaat suuressakin joukossa.

Raisa
22.04.2020
Mukaansa tempaava
Iloinen ja energinen myyjä 😊☀️ Ammattitaitoinen ja rehellinen. Ilo seurata Suvin tarinaa me & I myyjänä.

Alina
14.04.2020
Mahtavan energinen myyjä!
Iloista energiaa puhkuva ammattitaitoinen myyjähän tuo Suvi on! Laadukkaat tuotteet yhdistettynä rempseään olemukseen. Hienoa! Luontevaa esiintymistä ja asiakaspalvelun sisäistänyt myyjä. Yuotube videot Suvin käsialalla on iloa silmille! Suosittelen tutustumaan.

Raili Siitonen
14.04.2020
Suvi, tyttäreni on yllätyksellinen
Iloinen esittelijä, joka on perehtynyt esittämiinsä tuotteisiin. Ammattitaitoa löytyy vaikka esittelijänä varsin uusi tulokas, yllätti äidinkin. Pääsiäispyhänä pidetty kutsuni olivat uutta - ei tavoitettu kasvotusten vain sähköisesti - kiitos koronan. Suvi teki hienot esittelyvideot - sain seurata aika läheltä tekemistä - ei ihan vaivatonta - aikaa vievää touhua. Suosittelen tutustumaan Suvin esityksiin.

Anne
14.04.2020
Ihana Suvi: spontaani ja innovatiivinen tapa tehdä töitä. Rakkaudesta lajiin :)
Olen tehnyt Suvin kanssa töitä aiemman työmme tiimoilta ja voin kertoa, että hän jos joku osaa olla positiivinen. Luvatut asiat hoituu tuossa tuokiossa eli asiat etenee, eikä jää vain suunnittelun asteelle. Uuden vaatemalliston myötä olen huomannut idearikkaita tapoja mainostaa ja hän on soveltanut markkinointia ja tapaamisia jopa vaikeaan korona-aikaan sopivaksi. Suosittelen siis lämpimästi asioimista Suvin kanssa. Vaatteet ovat laadukkaita ja hinta-laatusuhde on kohdallaan. Eu muuta kuin SHOPPING SHOPPING :) Ihanaa kevättä kaikille! T, Anne Sahlström (Vauhtifarmi Oy)

Kristiina
14.04.2020
Iloinen ja asiantunteva palvelu
Laadukkaat tuotteet!

jenita söderholm
14.04.2020
Suvi on mahtava esittelijä ❤
Suvi piti minun emännöimänä sunnuntaina facekutsut. Oli mahtava esiintyjä ja kaikki tuli selvästi esille 👍 Ehdottomasti suosittelen Suvia ❤

Minna Vuorenmäki
14.04.2020
Mahtava
Mahtavan ammattitaitoinen ja ystävällinen aina valmis auttamaan ja tekee kaikkensa asiakkaidensa eteen. Iloisen räiskähtelevä persoona ja sanavalmius tekevät suvin työstä juuri sen jutun. Suosittelen Suvia todella lämpimästi

Päivi
26.03.2020
Hyvä meninki
Iloinen esittelijä, joka tunsi tuotteet hyvin. Plussaa rehellisistä kommenteista - helpottaa valitsemaan oikean tyyppisen vaatteen :)