Enemmän kuin osasit edes haaveilla - tinkimätöntä laatua järkevään hintaan!

Oli unelmiesi keittiö pieni tai suuri, moderni tai perinteinen, Noblessa on vastaus! Jokainen keittiöratkaisu on yksilöllisesti suunniteltu ja viimeisintä piirtoa myöten tinkimättömällä laadulla toteutettu. Noblessa-keittiöiden poikkeuksellisen korkean laadun ja pitkän käyttöiän takeina ovat korkealaatuiset materiaalit, jatkuva laaduntarkkailu sekä viimeisimmän teknologian hyödyntäminen perinteisiä puusepäntaitoja unohtamatta.

Kaipaatko apua Täydellisen Keittiön toteuttamiseen, tai ehkä vain vinkkejä miten käytössä olevan tilan saisi parhaiten hyödynnettyä? Tilaa ilmainen suunnittelupalvelu — asiantuntijamme ovat aina valmiina palvelemaan! Avullamme voit olla varma siitä, että Noblessan lukuisista keittiövaihtoehdoista kootaan sellainen ratkaisu, joka vastaa parhaiten juuri sinun tarpeitasi.

Me autamme sinua toteuttamaan unelmasi!

Miksi Noblessa?

- Maksuton suunnittelupalvelu

Keittiösuunnittelijamme ovat aina valmiita auttamaan!

- Numero ykkönen euroopassa

Noblessasta on kehittynyt nopeimmin kasvava keittiöbrändi Suomessa, ja 675 000 keittiön vuosituotannolla selvä ykkönen koko Euroopassa.

- Testattu laatu

Nobilia-Werken oma QC-laboratorio on ainutlaatuinen alalla ja sen ansiosta Nobilia on noussut keittiöalan laatujohtajaksi. Tehtaalla on nollavirhestrategia. Nobilia testaa omassa QC-laboratoriossa kaikki uudet tuotteet ennen sarjatuotannon aloitusta.

- Kattava mallisto

Noblessan laaja-alaisen malliston sävyt, yksityiskohdat ja tekniikka on suunniteltu miellyttämään kaikkein vaativimpiakin asiakkaita.

- Ergonomian monimuotoisuus

Noblessan tuoteratkaisut tarjoavat laajat mahdollisuudet suunnitella ja toteuttaa juuri meille ergonomisesti sopiva keittiö henkilökohtaisine mitoituksineen. Monimuotoiset

ergonomiset ratkaisut ovat mahdollisia laajan valikoimamme ansiosta

- Kaikki yhdestä paikasta

Keittiösuunnittelu on vaativa palapeli, joka koostuu tuhansista eri osatekijöistä. Noblessa tarjoaa yksilöllisen suunnittelun ja täydelliset toimitukset.

- Takuuvarmat toimitukset

Noblessa-keittiöt toimitetaan aina sovitun aikataulun mukaisesti ja yhtenä kokonaistoimituksena.

Noblessa Pori, Pori
Noblessa Pori, Pori
Noblessa Pori, Pori

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu