Mainos- ja liikelahjat sekä erikoisurheiluvälineet nopeilla toimitusajoilla!

Sellaista liikelahjaa ei hevin löydy, jota ei Nanskilta saisi. Perinteisten pientuotteiden lisäksi tarjontaan lukeutuvat myös asusteet sekä liikuntaan ja urheiluun liittyvät erikoistuotteet.

Yrittäjä Hannu Pärkkä on palvellut asiakkaitaan jo yli 18 vuoden ajan. Kynien, kalentereiden ja lompakoiden ynnä muiden perustuotteiden lisäksi Nanski myy myös liikuntavälineitä ja merkkiurheiluasusteita. Lajeista erityisesti painiin liittyvät tuotteet ovat hyvin edustettuina, valikoimaa löytyy painimatoista ja -nukeista asuihin ja suojiin. Lisäksi toimitamme kouluille, päiväkodeille ja urheiluseuroille pintakäsiteltyjä pehmopalloja.

Eräs yrityksen erikoisuuksista on yksinmyyntioikeudella maahantuotu Bulgarian Bags -kamppailulajien harjoitusväline, jolle on kysyntää esimerkiksi fysikaalisissa laitoksissa ja kuntosaleilla. Tuote soveltuu erinomaisesti myös kiireisille yritysjohtajille. Erittäin monipuolisen harjoitusvälineen mukana tulee selkeä puolen tunnin DVD-esittely, jonka avulla harjoittelu on helppoa. Tehokas treeni tuntuu koko kropassa!

Lisätietoa merkkituotteiden liikelahjoistamme voit löytää 2015 Liikelahjakuvastostamme.

Asusteet

Asustepuolella tarjonta kattaa kaiken päästä varpaisiin, eli pipoista sukkiin. Edustettuina ovat niin Clique ja Fruit of the Loom kuin Adidas ja Umbrokin. Pystymme välittämään yrityksille merkkituotteita nopeasti ja kohtuuhintaan ilman turhia sivukustannuksia. Pienetkin toimitukset onnistuvat kilpailukykyisellä hinnoittelulla.

Brodeeraukset ja painatukset

Nanski huolehtii myös tarvittavista brodeerauksista ja painatuksista. Normaalin silkkipainon lisäksi luonnistuvat kaikki nykyaikaisimmat painomenetelmät sublimaatio- ja dimensiopainatuksineen.

Nanski, Vaasa
Nanski, Vaasa
Nanski, Vaasa
Tuotemerkit
Atlantis, Target, Trend Eagle, Arison, Beechfield, Morakniv, Petzl, Camelbak, Bulgarian Bags, Isosteel, Light My Fire, Jetboil, TSL, Ticket to the Moon, Cocoon, Bridgedale, Arena, Aclima

Kokemuksia yrityksestä Nanski

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.