Varaa aika
Varaa aika

Myyrmäen Huolto Oy:n omistavat alueen taloyhtiöt yhdessä. Työntekijämme huolehtivat taloyhtiönne kiinteistönhoitotehtävistä, isännöinnistä ja taloushallinnosta.

Kiinteistönhoitokoneemme ovat nykyaikaisia.

Huollon toimintaperiaatteena on toimia kuin oma talonmies. Se tarkoittaa, että meidän tulee tuntea talot ja niiden asukkaat, olla läsnä heidän arjessaan ja hoitaa kohteita pitkäjänteisesti. Myös asiakaspalvelumme, jonne on helppo tulla, toimii hyvänä linkkinä asiakkaillemme.

Mikäli tarvitset huoltoyhtiön palveluita, voitte täyttää vikailmoituslomakkeen kotisivuillamme. Kiireellisissä tapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä puhelimitse.

Isännöintiä kehitetään tietotekniikkaa hyödyntäen. Asiakasyhtiöiden etu on tärkein kriteeri kehitystyössä. Koti on yleensä suurin omaisuutemme. Sen arvon säilyttäminen ja siitä hyvin huolehtiminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin. Isännöitsijöillämme on tukenaan teknisiä isännöitsijöitä ja näin varmistamme korjausten oikeellisuuden, niiden ajoituksen ja nopeasti saatavat asiantuntijapalvelut. Meillä on kykyä nähdä asioita pitkäjänteisesti.

Taloushallinto-osaamisemme on huippuluokkaa, mutta haemme tässäkin osa-alueessa kehitystä kouluttamalla henkilöstöä, uusimalla ohjelmistoja, sekä linkittämällä taloushallinnon ohjelmistoja kiinteistönhuoltotoimintaan.

Myyrmäen Huolto Oy ISA, Vantaa
Myyrmäen Huolto Oy ISA, Vantaa
Myyrmäen Huolto Oy ISA, Vantaa
Myyrmäen Huolto Oy ISA, Vantaa

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu