Muuramen Lämpö Oy, Jyväskylä
Muuramen Lämpö Oy, Jyväskylä
Muuramen Lämpö Oy
Muuramen Lämpö Oy
Y-tunnus:
0402810-7

Muuramen Lämpö Oy ryhtyi toimittamaan asiakkailleen yhteistuotantolämpöä vuonna 2013.

Muuramen Lämpö Oy ryhtyi toimittamaan asiakkailleen yhteistuotantolämpöä vuonna 2013. Kaukolämmön tuottaa Jyväskylän Energia ekotehokkaana yhteistuotantona turpeella ja puulla, jonka osuus on kasvussa. Tähän asti Muuramen Lämpö Oy:n tuotanto on perustunut palaturpeen, öljyn ja puupelletin polttamiseen lämpökeskuksissa.

Muuramen Lämmöllä on keskustan alueella lähes 100 asiakasta. Kerrostalot, julkiset ja liikerakennukset käyttävät kaukolämpöä ja samoin osa omakoti- ja rivitaloista.

Yhteistuotanto Jyväskylän Energian ja Muuramen Lämmön kanssa vahvistettiin vuonna 2012, kun Jyväskylän Energia päätti rakentaa kaukolämpöputket Kinkomaalta Säynätsaloon. Samassa yhteydessä jatkettiin putken rakentamista Muurameen noin kuuden kilometrin matkalla. Kinkomaalla kaukolämmön tarjoaja on edelleen Jyväskylän Energia ja Muuramen keskustassa.

Muuramen Lämpö Oy on Muuramen kunnan omistama tytäryhtiö.

Kiinteistönhuolto

ULKOALUEIDEN HOITO:

Ulkoalueiden hoitoa on muun muuassa lumen auraus, ruohon leikkaus, liukkauden torjunta sekä pihan siistiminen ja puhtaanapito. Ulkoalueiden hoidon tarve vaihtelee vuodenaikojen mukaan.

KÄYTTÖ- JA HUOLTOPALVELUT (huolto ja siivous):

Sopimuksen mukaiset käyttö- ja huoltopalvelut sisältyvät yleensä kiinteään sopimushintaan.

KONEPALVELUT:

Käytössämme on monenlaista ja monen kokoista kalustoa, mikä mahdollistaa työskentelymme kaikenkokoisissa kohteissa, niin talvella kuin kesälläkin.

Muuramen Lämpö Oy, Jyväskylä
Muuramen Lämpö Oy, Jyväskylä