Lähetä viesti
Lähetä viesti

Multisafe Oy on vuonna 1980 perustettu henkilönsuojainten myyntiin keskittynyt työturvallisuuden erikoisliike.

Multisafe Oy on täysin suomalainen yhtiö ja on vuosien mittaan kehittynyt alansa merkittäväksi asiantuntijaliikkeeksi.

Multisafe Oy on vuonna 1980 perustettu henkilönsuojainten myyntiin keskittynyt työturvallisuuden erikoisliike. Multisafe Oy on täysin suomalainen yhtiö ja on vuosien mittaan kehittynyt alansa merkittäväksi asiantuntijaliikkeeksi.

Edustamme alamme merkkituotteita ja arvostetut maailmanlaajuisesti tunnetut päämiehemme panostavat voimakkaasti suojaintarvikkeiden tuotekehitykseen.

Haluamme tarjota asiakkaillemme asiantuntemusta ja kokonaisvaltaista palvelua pitkäjänteisesti ja vastuuntuntoisesti täydellä luottamuksella. Olemme valmiit arvioimaan jokaisen työkohteen ja suunnittelemaan turvavarusteiden oikean ja tehokkaan käytön kaikissa tilanteissa, jotta työturvallisuus olisi paras mahdollinen. Riskinarviointi ja vaaranpaikkojen tunnistaminen on tärkeää, jotta työterveys- ja turvallisuus voidaan säilyttää ja ylläpitää!

Olemme Suomen Työsuojelualan Yritysten Liitto ry:n (STYL) pitkäaikainen jäsen sekä kuulumme Suomen Yrittäjät ry:een (Turun Yrittäjät).

Yhtiömme toimitilat varastoineen sijaitsevat Turussa Urusvuoren kaupunginosassa, mutta palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti.

Myymälä- ja näyttelytilamme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00 - 16.00 ja työsuojainten verkkokauppamme palvelee yritysasiakkaita kellon ympäri.

Multisafe Oy, Turku

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:30
Ti
08:00-16:30
Ke
08:00-16:30
To
08:00-16:30
Pe
08:00-16:30
Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.