Lähetä viesti
Lähetä viesti

Messuosastot ja messujärjestelyt helposti kokonaispalveluna

Nyt uutta Messeforumilta: HIILINEUTRAALI MESSUOSASTO - automaattisesti messurakentamisen asiakkaillemme, ensimmäisenä Suomessa!

Messeforum Oy on suomalainen, kansainvälisesti toimiva messurakentaja, jolla on pitkä kokemus sekä yksittäisten yritysten että yritysryhmien messuosastojen suunnittelusta ja messurakentamisesta eri puolilla maailmaa. Asiakkainamme on suomalaisia ja ulkomaalaisia yrityksiä monilta eri toimialoilta.

Messeforumin slogan on "Parasta messupalvelua - The Best Exhibition Service". Tämän lupauksen mukaisesti saat meiltä messuosallistumiseesi loppuun asti viedyn yksilöllisen ja ihmisläheisen palvelun, joka tekee omasta messujärjestelytyöstäsi paljon helpompaa.

Huolehdimme niin messuosastojen suunnittelusta ja messurakentamisesta kuin teknisistä tilauksista, catering-, rahti- ja muista oheispalveluista sekä itse projektinjohdosta. Kauttamme pääset käsiksi myös ainutlaatuiseen liidipalveluun, joka auttaa tuomaan messuosastollesi lisää kävijöitä.

Me huolehdimme asiakkaidemme puolesta siitä, että messuosallistuminen saadaan alkuun hyvissä ja toimivissa puitteissa ja kaikki tarvittava on huomioitu, pienimmätkin yksityiskohdat. Olemme vielä ensimmäisenä messupäivänäkin paikalla auttamassa ja valvomassa, että kaikki sujuu messuosastolla sovitulla tavalla.

Lisäksi saat kauttamme suoran yhteyden maailman suurimman messujärjestäjän Messe Frankfurtin kansainvälisiin tapahtumiin (mm. Light+Building, ISH, Automechanika, Ambiente, Nordstil, Paperworld, Techtextil, Intersec ja monet muut ammattimessut). Messeforum on Messe Frankfurtin virallinen edustaja Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Voit asioida kaikkiin Messe Frankfurtin messuihin liittyvissä asioissa suoraan suomeksi meidän kanssamme. Myös NürnbergMesse ja sen kansainväliset tapahtumat kuten Biofach, IWA, Chillventa, it-sa, Fachpack ja monet muut, kuuluvat Suomessa virallisten messuedustusten portfolioomme.

Hanki laadukkaat messuosastot ja parasta messupalvelua Messeforumista!

Messeforum Oy
Messeforum Oy
Messeforum Oy
Messeforum Oy
Messeforum Oy
Messeforum Oy
Messeforum Oy
Messeforum Oy
Messeforum Oy
Messeforum Oy